Cookies..
Door Scholieren.com te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Klik hier voor meer info.

Fotowedstrijd Document Nederland Junior

Pas jij in het systeem op school?

Document Nederland Junior is de jaarlijkse fotowedstrijd van het Rijksmuseum en Scholieren.com voor middelbare scholieren. Het thema dit jaar is 'Pas jij in het systeem?'

Scholen kennen veel regels en systemen. Hoe pas jij in die systemen? Raak je daar weleens in verstrikt? Wat zijn de gevolgen als je het niet eens bent met regels? Of brengen die systemen juist veiligheid? Denk aan profielen kiezen, huiswerkbegeleiding, roosters, toetsen, examens, diploma's, boeken bestellen, leervolgsystemen, handtekeningen van ouders, corvee, te-laat-briefjes, cijfers, enzovoorts.

Als jij een fotoserie maakt rondom dit thema, maak je kans op het winnen van een masterclass en een eigen expositie in het Rijksmuseum, dat is toch gaaf!

Weet je even niet hoe je moet beginnen? Neem dan even een kijkje bij dit blog van de winnaar van vorig jaar over het maken van een goede fotoserie. Of bekijk hier de inzendingen van vorig jaar.

Een professionele jury kiest 5 winnaars. Daarnaast kan iedereen via Scholieren.com vanaf 12 juni stemmen op zijn favoriete inzending. De 5 inzendingen die de meeste publieksstemmen krijgen worden toegevoegd aan de genomineerden.

Schrijf je nu in voor 5 juni 2017 en misschien zit jij wel bij de tien geselecteerde deelnemers. Pak je camera!

MEEDOEN