Cookies..
Door Scholieren.com te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Klik hier voor meer info.

Fotowedstrijd Document Nederland Junior 2018

Document Nederland Junior is de jaarlijkse fotowedstrijd van het Rijksmuseum en Scholieren.com voor middelbare scholieren. Het thema dit jaar is Café, club of kantine.

Waar kom jij het liefst samen met je vrienden? Ben jij iemand die keihard feest in een club, een bescheiden drankje drinkt in een café of gehuld in trainingspak de sportkantine bruisend houdt?

Wat de locatie ook is, mensen hebben het unieke vermogen om elke plek inhoud te geven. Hoe die inhoud eruitziet en waarom, is voor iedereen anders. Bedenk waar jij raakvlakken hebt met het thema. Zijn het vooral de bezoekers of het meubilair waarmee je een klik voelt? Ben je gecharmeerd van de hypermoderne muziekinstallatie of kun je jezelf verliezen in de lampjes van de gokkast?

Elke ontmoetingsplek is uniek. Door de inrichting, maar vooral door de persoonlijke betekenis die een bezoeker aan de plek geeft. Aan jou de taak om deze betekenis op beeld te vangen.

Dus: zit jij op de middelbare school of het MBO, maak dan een fotoserie met als thema café, clubs of kantine. Stuur die voor 5 juni naar het Rijksmuseum en win een eigen expositie in het Rijksmuseum.

MEEDOEN

De genomineerden van vorig jaar waren

Saranne van der Poel

Lieve Rombouts

Rozamaryn Orsel

Esther van Dam Britt Sluijter

Dayweemon Ramarn

Fleur Verbeek

Finn van der Reijden

Nikita van Boeijen

Eva van der Monde

Jorian Jumelet


Andere inzendingen

Pip Maarschalk

Bryan Lesage

Rianne Vos

Moana van Geest

Olof van den Berg

Yentl Krüse

Mirjam Bol

Anouk Harkmans

Rosa Renske Rouwenhorst

Anna Chantrel

Julia Romijn

May Nillesen

Arpine

Neelanti Paul

Lisanna Lambrechtsen

Luisa Groen