Adverteren

Over Scholieren.com

De huiswerksite Scholieren.com is de grootste en meest populaire scholierensite van Nederland en Vlaanderen. Met 1,5 miljoen unieke bezoekers gemiddeld per maand en een naamsbekendheid van 85% in Nederland en 78% in België (NL taalgebied), zijn we inmiddels al jarenlang niet weg te denken uit het leven van middelbare scholieren.

De grote publiekstrekker is de database van boekverslagen en werkstukken ingestuurd door middelbare scholieren. Daarnaast werken we met een redactie van circa 20 middelbare scholieren, die content maken voor ons blog en onze social mediakanalen. Je vindt ons op YouTube, Instagram en TikTok.

Meer dan 90% van onze bezoekers is middelbare scholier. De leeftijd ligt tussen de 10 en 19 jaar, de gemiddelde leeftijd is circa 16 jaar. We bereiken iets meer meisjes (60%) dan jongens (40%) en de opleidingsniveaus vmbo-t/mavo, havo en vwo zijn het best vertegenwoordigd.

Waarom samenwerken met Scholieren.com?

Scholieren.com is een site met kwalitatieve content voor een duidelijk afgebakende doelgroep: middelbare scholieren. Dit heeft een aantal voordelen: 

  • Groot bereik bij een lastig te bereiken doelgroep .
  • Jongeren die Scholieren.com bezoeken, doen dat met een serieuze mindset. Het zijn geen vluchtige voorbijgangers. Dat onderscheidt ons van sociale media.
  • Mogelijkheden om samen te werken met onze jongerenredactie om branded content te maken vóór en dóór de doelgroep.

Wil je wat voorbeelden zien? Lees dit artikel dat we schreven in samenwerking met Storytel of bekijk deze video die we maakten met de Politie en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. Ook leuk: de TikTok die we hebben gecreëerd voor de campagne over 'krantenbezorgers gezocht'. 

DPG Media Magazines

Scholieren.com is een partner binnen het Publishing Partner Netwerk van DPG Media Magazines. Voor meer informatie over de advertentiemogelijkheden en tarieven bezoek de website DPG Media Magazines of neem contact op met onze contactpersoon Erwin de Rooij: erwin.de.rooij@dpgmedia.nl / +31 (0)6 15071833

Creatie

Wil je jongeren aanspreken met je merk of boodschap, maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken? Laat de jonge creatieve talenten van ons creatief bureau Lichting je helpen. Onze makers denken met je mee over een plan en voeren het uit. Ze maken bijvoorbeeld video's, social content, foto's of tekst.

Voor meer informatie en een indruk van wat we gemaakt hebben, bekijk onze website Lichting.nu of neem contact op met Roos roos@lichting.nu

Onderzoek

Heb je een vraag aan jongeren? Wil je weten hoe zij denken over een bepaald onderwerp, product of een dienst? Wij helpen jou om je vraag beantwoord te krijgen. Dat doen we bijvoorbeeld door online vragenlijsten te maken en verspreiden, of door een (online) groepsgesprek te organiseren. Er zijn vele mogelijkheden! Lees er meer over op Stemmingmakers.nl, de website van ons onderzoeksbureau.