Lezerspost

Lezerspost

Door Chris

Elke dag stromen de reacties weer binnen op de blogs die wij de wereld in slingeren. En wij lezen ze allemaal. Van hartverwarmende liefdesbetuigingen tot barbaarse scheldkanonnades die jullie zichtsorgaan nooit zullen bereiken (lees: door de redactie verwijderd).

Speciaal voor het Jaaroverzicht zetten wij de meest hilarische, spannendste, stomste en merkwaardigste lezerspost voor jou op een rijtje. Ja, ook de gecensureerde!

Hipster pielemuisje

Besta Joca, kun je voortaan je mening voor je houden, ik zeg toch ook niet dat ik goed in tennis ben en dat ik mainstream hipsters HAAT. Ook jij hebt van die verschrikkelijke ik-ben-een-bal-gehakt artikelen die me absoluut niet aanstaan. Dus hou voortaan je woorden zonder betekenis voor je en ga wat doen met je hipster pielemuisje. Alsjeblieft zeg. Dit is scholieren.com niet de peuterspeelzaal!
Reactie van Elsbed op het blog 'roken is uit de mode'

Buiksnor

"Ik lik mijn eigen buiksnor dikke kus mij"
(Inmiddels onzichtbare) reactie van Bertril

Lekker fappen

"Ik ging net fappen op een meisje uit me klas genaamd marloes en toen ik klaat kwam heb ik me sperma gedronken het was heel lkkr maar ik vraag me af of het slecht voor me is."
(Inmiddels onzichtbare) reactie van Jelle op het blog 'De 10 meest gestelde seksvragen'

Dikke boete

"hey, ik heb het geprobeerd man, vet chill. Dikke boete, straf van m'n ouders, uitgaansverbod, mag daar niet meer in de bar komen! oIo"
Reactie van Puik op het blog 'Zo maak je een neppe id-kaart'

Het boeid niemand

"jij bent stom denk je dat niemand dat wist ofzo sukkel. en het boeid niemand waarschijnlijk houdt je moeder niet eens van je."
(Inmiddels onzichtbare) reactie van Daan op het blog 'Zo maak je een neppe id-kaart'

In luvvv

"mag ik het nummer van het meisje op die foto damn ik ben in luvvv."
Reactie van Willem op het blog 'Zo presenteer ik mijn spreekbeurt'

Geen zin om te vechten

Ik heb ook 4 vragen over het leenstelsel: 1. Wat doe je als je heer je geen brood meer geeft? 2. Hoeveel uur moet je je horigen op gepacht land laten werken? 3. Wat doe je als je vandaag geen zin hebt om te vechten tegen Bourgondië, maar morgen misschien wel? 4. Waarom krijgen horigen geen fooi?
Reactie van Graaf Albert op het blog 'Vier vragen over het leenstelsel'

Tosti-ijzerstijl

Mooi geschreven Peter! Ik houd van jouw tosti-ijzerstijl! Vooral wanneer je het had over de dubbelvla kotste ik bijna in mijn broek! Ga zo door!
Reactie van De Witte Heks op het blog 'Living the American Dream'

Mooi mens

Een van de beste blogs die ik ooit hier heb gelezen, misschien wel de beste denk ik. Je hebt het ontzettend mooi verwoord. Ik ben ook gepest, het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik bijna al mijn herinneringen van mijn kindertijd kwijt ben. Heel veel sterkte, je bent een hartstikke mooi mens. We gaan je missen!
Reactie van Plien op het blog 'Hoe morgen vandaag werd'

Tranen

Wauw wauw wauw, prachtig geschreven. Zit met tranen in mijn ogen in scheikunde :')
Reactie van Janneke op het blog 'Hoe morgen vandaag werd'

Verloren huwelijk

"Mijn leven was overstuur ik heb nooit geweten waar te beginnen vanaf het moment dat mijn man brak met mij ..... Mijn naam is MORGAN JANE uit Polen, maar getrouwd en wonen in California USA.
Mijn man en ik hebben samen al 10 jaar voordat hij scheidde van me en ik was zo boos omdat ik dacht dat ik heb mijn huwelijk voor altijd verloren ... ik deed alles wat ik kon om te behagen voor mijn man om me naar huis te brengen, maar al te tevergeefs .."
(Inmiddels onzichtbare) reactie van Jane op het blog 'De 10 meest gestelde seksvragen'

Parels in Gods hand

"Hey goed stuk Lotte! Ik ben zelf ook gelovig. Fijn dat het christendom ook eens aan de orde komt op Scholieren. Het wordt je niet makkelijk gemaakt om christen te zijn in Nederland en andere landen. Aan alle scholieren die ook geloven: jullie zijn top! Jullie zijn parels in Gods hand!"
Reactie van Lansi op het blog 'Gelovig vs niet-gelovig'

Mooie vagina

Mijn nieuwe Poolse buren hebben regelmatig seks ik hoor het elke dag en het maakt me bang. Is zo vaak seks hebben normaal? Ik ben 12 en heb al 17x seks gehad met 2 verschillende jongens maar wij doen het niet elke dag? Is dat normaal? Ik heb trouwens ook een mooie vagina
Reactie van Maureen op het blog 'De 10 meest gestelde seksvragen'

Coole moeder

Mijn moeder zei laatst het woord 'chillen'. Het enge was dat het niet eens zo slecht klonk. Het was niet als bij de meeste ouders dat je je oren eraf wil trekken, jou/hun mond wilt spoelen en in een hoekje gaat huilen omdat het gewoon Zóoooooo fout klinkt. Ik heb dus een coole moeder, en die vind je ook niet vaak.
Reactie van Martha de Jong op het blog 'Aanmodderfakker'

Cijfers aanpassen

"zelf ook 2 jaar lang cijfers aangepast van 1 bepaald vak, nooit de sjaak geweest. tis te simple om het niet te doen... maarja je kan hier inderdaad echt hard de sjaak mee worden. maar daar ben je dan zelf verantwoordelijk voor."
Reactie van Frank op het blog 'Fraude op het Barlaeus Gymnasium'

Leuke jongens

"halletjes hier ben ik weer erik dit is mijn lievelingen programma ik geniet er zo van ik ben al 16 maar ik vind het zo leuk. ik vind sommigen jongens ook leuk die in deze serie zitten"
Reactie van Erikje op het blog 'Razend populair sinds Brugklas'

Machtig rijk

Beste onderdanen, Hier spreekt jullie toekomstige Keizer Barry der Dritte. Wij vinden dat drugs volledig gelegaliseerd moet worden voor de mensen met het meeste vermogen. Dit is een beperkte groep. Alleen door middel van ongelijkheid kunnen we een machtig rijk opbouwen. godsdiensten zijn verboden. Geloof in de keizer. HULDE AAN DE KEIZER!!!!!
Reactie van Barry op het blog 'Allemaal aan de XTC!'

Justin Bieber !!!!!

Luister Justin Bieber !!!!!!    <3 <3
Luister Justin Bieber !!!!!!    <3 <3Luister Justin Bieber !!!!!!    <3 <3Luister Justin Bieber !!!!!!    <3 <3Luister Justin Bieber !!!!!!    <3 <3Luister Justin Bieber !!!!!!    <3 <3Luister Justin Bieber !!!!!!    <3 <3Luister Justin Bieber !!!!!!    <3 <3Luister Justin Bieber !!!!!!    <3 <3Luister Justin Bieber !!!!!!    <3 <3Luister Justin Bieber !!!!!!    <3 <3Luister Justin Bieber !!!!!!    <3 <3Luister Justin Bieber !!!!!!    <3 <3
Reactie van BigBieberLover op het blog 'Zo schrijf ik een recensie'

Apen flikkers

wtf dit kan echt niet, er gaan mensen dood in afrika en jullie spotten over slapen op houten planken. sorry maar als t aan mij ligt sla ik jullie er persoonlijk mee dood. apen flikkers... fijne dag nog, groet bas.
Reactie van Bas op het blog 'Slapen op een houten plank'

Reacties verwijderen

"teken van zwakte om reacties te verwijderen die de waarheid schetsen. Fascisme komt terug"
Reactie van Barry

Welke blogs moet je zeker nog eens (her)lezen? Welke films mag je niet gemist hebben in 2014? Wat zijn de vijf beste boeken van het jaar? Dit en nog véél meer lees je in ons Jaaroverzicht.
- Het Grote Scholieren.com Jaaroverzicht
- Doe de Eindejaarsquiz
- De tofste films van 2014
- De all-time favorite songs van de redactie
- Onze goede voornemens
- Werkt de alcoholwet averechts?
- Dit zijn de beste boeken van het jaar
- Het jaar van Hardwell en Jett Rebel

Gepubliceerd op 21 december 2014
ADVERTENTIE
Help nu jouw favoriete goede doel door jouw mening te geven!

Hoe? Heel simpel. Geef je op voor het panel van Young Impact en geef jouw mening over diverse onderwerpen zoals gelijke kansen, diversiteit of het klimaat. Voor iedere ingevulde vragenlijst (+/- 1 per maand) ontvang je een bedrag dat je direct mag doneren aan een goed doel naar keuze. Goed doen was nog nooit zo easy!

Meld je aan!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.