Gezocht: vmbo-scholieren uit jaar 3 of 4! Vul deze vragenlijst over het mbo in, en maak kans op een cadeaubon van 25 euro.

Meedoen

Madison ziet geen beren op de weg

Madison ziet geen beren op de weg

Door Tim

Als je ouder bent dan een jaartje of twaalf ken je d'r niet. Nóg niet. Madison Beer timmert namelijk hard aan de weg en is bovendien de protégee van niemand minder dan Justin Bieber.  Maar willen we het Madison eigenlijk wel aan doen om beroemd te worden?

Hoewel haar naam errug stoer klinkt is madam Beer nog maar dertien jaar oud en is ze net begonnen aan de high school. Toch is ze al een enorme hit op Youtube en dat heeft ze mede te danken aan Justin Bieber, die vorig jaar al naar zijn miljoenen volgers twitterde dat Madison de nieuwe ster van de toekomst is. 

Overdaad aan roze

Waneer ik de website van mijn persoonlijke nieuwe ontdekking bezoek, branden m'n oogkassen uit van de overdaad aan roze en tumblrfoto's. Er gaat een nieuwe wereld voor me open, werkelijk waar. Maar eerlijk is eerlijk: Madison heeft een gouden strotje!

Ik vraag me alleen af of haar kindermuziek wel aan zal slaan bij de échte muziekliefhebber. Bij mensen die verder kijken dan de hitjes van Bieber? Om als artiest gerespecteerd te worden bij een breed publiek moet je toch wel wat kunnen. Dat bereik je niet enkel en alleen door 'ge-celeb-raped' te worden door iemand als Justin Bieber.

Drank en drugs

Tienersterren als Madison Beer zijn het schaliegas van de muziek. Ze zijn nét oud genoeg om boeken te kunnen kaften, maar verder gevaarlijk jong en eigenlijk nog niet serieus te nemen. En altijd loert daar het gevaar dat gepaard gaat met jong beroemd worden. Moeten we ons niet om die chick bekommeren en haar in bescherming nemen? Straks is ze een nieuwe Miley Cyrus of Hannah Montana, die ook al jong ontspoorden en aan de drank en drugs raakten.

Straks loopt ze naast d'r kleine schoentjes en slaat ze haar bodyguards in elkaar. Of komt ze net als Rihanna uren te laat bij een concert aanwaaien, haar uitzinnige fans wachten toch wel.

Toch wens ik Madison het allerbeste toe. Ze komt er vroeg of laat toch wel (liever laat though), want binnenkort is haar eerste nieuwe single te vinden op iTunes, gevolgd door haar album 'Melodies'. Beroemd zal ze dus wel worden. En dan is het de vraag wanneer het Idols-effect gaat optreden en de X-factor verdwijnt als een glaasje onbewaakte fristi op een Fris-feestje. 

De tijd zal het leren en tót die tijd zijn er genoeg covers op Youtube te vinden om je avonden mee te vermaken, jippy!

Gepubliceerd op 4 september 2013
ADVERTENTIE
Musical The Prom verloot een limousine naar je eindfeest!

Zit je middenin je eindexamens en wil je in stijl naar je eindfeest? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een limousine die jou en je vrienden naar jullie eindfeest brengt!

Ja, ik doe mee!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.