Liefdesbrief #3: "Ik denk ook dat aliens bestaan."

Liefdesbrief #3: "Ik denk ook dat aliens bestaan."

Door Oscar

Gegroet Silvester,

Zelf vind ik Cough Syrup en I Want To Hold Your Hand (ondanks dat je altijd moet oppassen bij het coveren van bands zoals de Beatles) een van de leukste. Het is inderdaad niet op netflix, maar ook niet onmogelijk te vinden xD.

Matchmaker Oscar heeft Silvester en G. gekoppeld. De komende tijd schrijven zij elkaar liefdesbrieven op Scholieren.com en Sevendays.nl. Vinden zij elkaar leuk genoeg, dan financieren wij hun eerste date. 

Ik denk ook dat aliens bestaan. Ik bedoel: elke bacterie die we zouden kunnen vinden op een andere planeet is in principe al een alien. Ik zou het ook een beetje vreemd vinden wanneer er zoveel planeten en zonnestelsels bestaan, er geen is met iets levend. Wie weet zijn ze wel super intelligent en besturen ze ons nu zoals in de Sims.

Wanneer ben je geboren en in welke klas zit je? Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Ikzelf ben 16 en word in november 17 en doe op het moment vwo 5. Het liefst ga ik meteen na het afstuderen op weg naar Engeland om daar te studeren, maar we zullen zien hoe dat gaat ofcourse. Oh, en ik heb bruine ogen.

Je kan ook proberen om met je laptop gewoon te slaan en hopen dat het goed gaat, maar misschien heb je meer succes met elektrocuteren. Ikzelf heb nu naast mij een gordijn. Dus ik gooi het over ze heen en klim dan het dak op (mijn kamer is op zolder)

Zou je liever vingers zo lang als benen willen hebben, of benen zo langs als vingers?

Mijn hobby’s zijn denk ik vooral alles dat met kunst te maken heeft. Ik hou heel veel van schilderen, toneel, schrijven, etc. Ik wil dan ook voor mijn twintigste een boek hebben uitgegeven. What about you?

Mijn muziek is voor sommige misschien een beetje vreemd, maar ik heb echt de meest grote hekel aan de mainstream-overgebruikte beat met een hoge zeurderige vrouwenstem en man die klinkt alsof ie er echt geen zin in heeft- top 40 -muziek. Ik doe dan ook mijn best om ze zoveel mogelijk te vermijden xD. Zelf ben ik meer van de punkachtig, indie rock en alternatief (basically everything that doesn’t really fit in a genre and is just his own). Zo vind ik dingen zoals My Chemical Romance, Panic! at the disco en Twenty One Pilots leuk. Maar ook wat minder bekende bands (zoals bijv. The Shaker Hymn) en kan ik wat oudere muziek, zoals Queen, Scorpions, David Bowie, Beatles, Rolling Stones en Supertramp, ook erg waarderen. Maar ik denk dat mijn favoriete band Nothing But thieves is op dit moment. If you don’t know them, check them out. Wat voor muziek vind jij leuk en speel je een instrument?

Ik zal de rest van je vragen in de volgende brief beantwoorden, want deze is nogal lang aan het worden xD.

 

Vaarwel,

 

Gabriëlle

Gepubliceerd op 13 oktober 2017
ADVERTENTIE
Help nu jouw favoriete goede doel door jouw mening te geven!

Hoe? Heel simpel. Geef je op voor het panel van Young Impact en geef jouw mening over diverse onderwerpen zoals gelijke kansen, diversiteit of het klimaat. Voor iedere ingevulde vragenlijst (+/- 1 per maand) ontvang je een bedrag dat je direct mag doneren aan een goed doel naar keuze. Goed doen was nog nooit zo easy!

Meld je aan!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.