Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Onderzoeksbureau Markteffect doet een landelijk onderzoek naar studiekeuze. Alle Nederlandse scholieren kunnen meedoen. Als je 'm invult, verdien je gegarandeerd 2 euro. Klik hier!

Blogger gezocht!

Blogger gezocht!

Ben je scholier en denk jij dat je het in je hebt om vlijmscherpe columnsinspirerende verhalenhilarische stukkenkakelvers nieuws en/of imposante (foto)reportages te maken? Schud je zo het Nederlandse vocabulaire uit je mouw? Maak je de beste GIF's? Tik je foutloos Nederlands en kan je werken met deadlines? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze redactie! 

Als blogger maak je eens in de twee weken een artikel voor de website. Je bent zelf vrij om onderwerpen aan te leveren waarvan jij denkt dat ze interessant zijn voor jongeren. Daarnaast ben je ook eens in de zes weken op een zondag aanwezig op de redactievergadering in Utrecht, waarvan we de reiskosten vergoeden. Verder vragen we alleen nog gezelligheid van je en dan vang je geld van ons voor je stukken. 

Interessant? Dat vinden wij ook! Wij zijn razend benieuwd naar jouw talent. Stuur daarom een mail naar hoofdredacteur Oscar Pater (oscar@scholieren.com) met daarin je motivatie, enkele voorbeelden van je schrijfsels en uitgewerkte ideeën voor het blog.

Die ideeën kunnen gaan over een vette fotoreportage van urban jongeren in Amsterdam-Noord, over het feminisme dat de leestoetsen van het eindexamen 2017 domineerde of over je conciërge die je lunch aan tafel serveert op school. Zoals je ziet kunnen de ideeën uiteenlopen, zolang je maar uitgebreid pitcht waarom je denkt dat het ideaal is voor het blog.