Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Trend: cijfergooien

Trend: cijfergooien

Door Lotte

Welkom in de duizelingwekkende wereld van cijfergooien! Hier draait het om grote tieten, prominent aanwezige kont en zwoele blik. En hoe zwoeler je blik, des te hoger je cijfer!

Rages/HIPspot de redactie van Scholieren.com trends op het schoolplein. Zoals zingen via 'n appnutteloze twitterfeiten en skywalking.  Ook een rage gespot? Deel het met ons in de reacties!

Cijfergooien, wat is dat? Verschillende Twitter-accounts posten foto’s van mooiboys en chicks, die andere twitteraars dan genadeloos becijferen. Voor de lol. Met als doel een egoboost, maar met een beetje pech de Zwarte Bladzijde uit je leven.

Na een uitgebreide analyse weet ik precies wat to do en wat niet to do in cijfergooien-land. Mijn fotogenieke en America’s Next Top Model-verslaafde vriendin Charlotte doet het jullie even voor.

De klassieker: Zwoele Duckface 

Qua populairiteit hetzelfde als de 'Bohemian Rhapsody' in de Top 2000 is en het koekhappen op Koninginnedag: de Zwoele Duckface op cijfergooien. Het grote geheim is: overdrijven mag! Pruil die mond, knijp die oogleden samen! Zodra je denkt: 'Oei, zie ik er zo niet belachelijk uit?', zit je goed!

Hipsterfever

Eentje voor de gevorderden. Een hipsterfoto maken is niet zo moeilijk: doe een grote bril op, of een hippiebandje om je hoofd, gooi er achttien rare filters overheen en klaar ben je. Maar aangezien de foto geen enkele duckface, exposed boobies of expres uitgestoken kont bevat, is hipstersucces alleen weggelegd voor de allerbesten!

Nieuwe Shakespeare

Poëtische Engelse teksten doen het altijd goed. Kan een mooie songtekst zijn, maar bedenk ook eens iets zelf! Rijmen hoeft niet en spelfouten zijn ook geen probleem (want niemand zal het merken). Zo lang het maar zo klef is als een kaasbroodje dat te lang in de magnetron heeft gezeten.

Look, de menhettan britge!

Een leuk 'vakantiekiekje' van je 'weekendtripje' naar NYC, waar je dus helemaal niet bent geweest. Gooi al je bewerkingskills eroverheen en iedereen zal geloven dat je een echte jetsetter bent. 10+++!

De über-foto

Als je écht wil scoren, doe dan het volgende. Force een decolleté (simpel: breng je ellebogen naar je navel), maak een mooie spiegelfoto en kras daarna al je zorgvuldig gefakete cleavage weer weg, liefst met een knalkleur. Bingo!

Heb je goed opgelet en aantekeningen gemaakt? Waar wacht je dan nog op? Grijp je BB of iPhone, poets je spiegel een beetje schoon en maak die foto's! En post ze hier, hier, en hierof op één van de triljoen andere accounts.

Gepubliceerd op 14 november 2012
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Simon

Simon

Two bodies, one gefeel. Fat.

11 jaar geleden

D.

D.

Oooh, die laatste. Daar kan ik me echt zo aan ergeren...

11 jaar geleden

F.

F.

hahahaha dit is zooooo waar! Vooral het laatste voorbeeld, zo waar! Zo vreselijk voorschut! Leuk geschreven :)

11 jaar geleden

N.

N.

nieuwe shakespeare omg maar gap <3!

11 jaar geleden

A.

A.

ahahhahahahaha char dit is echt swagaaliciousss

11 jaar geleden

N.

N.

het pijnlijke hieraan is is dat alle meisjes wel zo'n foto van zichzelf hebben.
Ook als ze zeggen:'Nee hoor, daar doe ik niet aan!!!'
Maar als je goed kijkt zie je dat ze dat ook onder het praten doen... (de duckface, gelukkig niet altijd het decoleté)
tenminste.. zo gaat het bij mij op school...

11 jaar geleden

C.

C.

En in plaats van het helemaal roze krassen, wordt er ook graag een hartje geplaatst. Omdat ze altijd zo 'lief' zijn. Blegh.

11 jaar geleden

N.

N.

of een 'x' voor de inkijk

11 jaar geleden

L.

L.

Waarom is er een schattig jongetje als hipster???!

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.