Eindexamens 2024

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Winnen: Examenbundel & Samengevat

Door Roos

Vandaag is onze Eindexamenpagina gelanceerd, want de eindexamens komen gevaarlijk dichtbij. Misschien ben je al bezig met een planning of maak je af en toe op je vrije zondag een samenvatting. Maar de beste voorbereiding bestaat uit 2 onderdelen: goed bekijken welke stof je allemaal moet beheersen en oefenen!

Zo denken de makers van Examenbundel.nl. Al jaren geven zij de Examenbundel en Samengevat uit. In de eerste vind je oefenexamens, oriëntatietoetsen en kun je oefenen op onderwerp. In Samengevat vind je alle stof helder op een rijtje, zodat je geen tijd verspilt aan overbodige informatie. Samen staan de Examenbundel en Samengevat voor de succesformule om je examens te halen.

Winnen?

Examenbundel.nl geeft speciaal voor Scholieren.com 3x een uniek pakket van een door jou te kiezen Examenbundel én Samengevat weg. Hier kun je zien van welke vakken er een Examenbundel is en van welke een Samengevat.  

Wat moet je doen om te winnen? Nou, vertel ons hieronder waarom wij jou zo\'n superhandig pakket moeten toesturen. Laat je inspiratie los op de volgende zin (origineel zijn helpt!):

Ik moét dat gelukspakket van een Examenbundel + Samengevat hebben, want ...

Let op! Vergeet niet aan te geven wélke Examenbundel en wélke Samengevat je wilt hebben.

Troost

Blijk jij uiteindelijk niet bij de gelukkige winnaars te horen? Dan heeft Examenbundel een troost voor je: de Examenscan. Met 5 vragen toets je of je klaar bent voor het eindexamen. Tip: ook al heb je alles goed, je boek lezen kan ook geen kwaad. 

Gepubliceerd op 16 april 2013


ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alles over de examens in je timeline?