Eindexamens 2024

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Luister terug: examenbloggers op SLAM!FM

Door Roos

Op zoek naar het allerlaatste examennieuws en ervaringen van examenlotgenoten? Daar heb je natuurlijk Scholieren.com/eindexamens en ons Twitteraccount voor. Luister daarnaast 's avonds (ma t/m do) tussen half 10 en 10 naar de Eindexamenupdate van radiozender Slam!FM. Onze huwelijkspartner in examentijden!

Tijdens De Avondploeg praten DJ's Daniël en Ivo je elke maandag- t/m donderdagavond van 21:30 tot 22:00 uur bij over het laatste examennieuws, tips, trucs en reacties. Blogger Tjeerd is elke avond van de partij om verslag te doen van de laatste nieuwtjes. Ook onze examenbloggers zijn bovendien regelmatig in de uitzending om terug te blikken op hun toetsen van die dag.

Hier kun je checken op welke frequentie Slam!FM te beluisteren is, of live meekijken in de studio. Uitzending gemist? Geen nood. Hieronder kun je elke dag de afleveringen terugluisteren.

Uitzending donderdag 23 mei

Uitzending woensdag 22 mei

Uitzending dinsdag 21 mei

Uitzending maandag 20 mei

Uitzending donderdag 16 mei

Uitzending woensdag 15 mei

Uitzending dinsdag 14 mei

Uitzening maandag 13 mei

Gepubliceerd op 27 mei 2013


ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alles over de examens in je timeline?