Examenjournaal #5: Havo-examen Frans was verschrikkelijk!

Door Jill

Vandaag stonden o.a. de examens aardrijkskunde (vmbo), Frans (havo) en Engels (vwo) op het programma. Sanne vond het vwo-examen Engels 'easy peasy lemon squeezy'. Vlogger Anouar vond daarentegen het havo-examen Frans echt een hel. 

Volg het examenavontuur van Lyselotte (vmbo), Zola (vmbo), Acelya (havo), Anouar (havo), Fabiënne (havo), Fleur (havo), Joes (havo), Sami (havo), Bibi (vwo), Martijn (vwo), Mirthe (vwo), Sanne (vwo), Wagema (vwo) en Yaser (vwo) hier bij Scholieren.com. Het Eindexamenjournaal komt iedere examendag om 20u online en blikt terug op de dag met reacties en polls. Tevens komt het met voorspellingen van Chinchilla Marty voor de aankomende examens.

Het Eindexamenjournaal komt iedere examendag om 20:00u online en blikt terug op de dag met reacties en polls. Tevens voorspelt Chinchilla Marty de aankomende examens.

Gepubliceerd op 15 mei 2019


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.