Eindexamenvloggers gezocht!

Toegegeven: het duurt nog even, maar wij zijn al begonnen met aftellen tot de eindexamens 2019. In deze bloedstollende periode is het belangrijk om voldoende stoom af te blazen. En wij geven je die mogelijkheid: we zoeken namelijk weer examenvloggers! Heb jij wel zin om (voor wat centjes) even je frustratie af te reageren of blijdschap te verkondigen na afloop van een examen? Solliciteer dan voor een baantje als examenvlogger.

De tijd van eindexamens is een periode die je samen moet zien te trotseren. Saamhorigheid trekt je door de ellende heen. Daarom hebben we de examenjournaals in het leven geroepen. Jouw ervaringen kunnen hoop of troost bieden aan duizenden andere scholieren. Samen wassen we dit varkentje.

Eindexamenjournaal

Voor ons eindexamenjournaal zijn we op zoek naar vloggers die niet op hun mondje zijn gevallen. Vertel ons alles: hoe de toets ging, maar ook eventuele bijzondere gebeurtenissen gedurende het examen (denk: rondvliegende vogels in de examenzaal, stinkende docenten, gestolen examens, of andere gekke dingen).
We bundelen de vlogs elke dag en publiceren het eindexamenjournaal dan op onze speciale eindexamenpagina (die door honderdduizenden scholieren wordt bezocht), op ons YouTube-kanaal en op NU.nl. En je wordt dus betaald voor je filmpjes. Fijn hè?

Wat moet je doen?

Het enige wat je nu hoeft te doen is een formuliertje invullen (onderaan deze pagina) en een korte proefvideo op te sturen, waarin je jezelf voorstelt (maximaal een halve minuut).

Wij kiezen uit de proefvideo's een team van examenvloggers. Tijdens de examenperiode maakt dat team na elke toets een korte video van hun ervaringen. Dat mag vanuit de schoolgangen, maar ook vanuit je slaapkamer. Net waar jij je goed voelt. De video hoeft niet lang te duren, 30 seconden is prima.

Aanmelden

Kortom: wil je ons helpen, je gezicht terugzien op de grootste jongerenwebsite van Nederland, en daar betaald voor krijgen? Vul dan het formulier in.

Klik hier om je aan te melden

Gepubliceerd op 19 maart 2019


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

Vacatures

Maak jij volgend schooljaar (betaald) verhalen voor Scholieren.com?

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.