Zit je in 4/5 havo en heb je een N&T of N&G profiel? Vul deze korte vragenlijst in over chemie-opleidingen en maak kans op 20 euro Bol.com tegoed.

Meedoen

Vraag maar raak: Niek Roozen

Vraag maar raak: Niek Roozen

Nieuw: de vraag maar raak-rubriek! Binnenkort gaat onze blogger Bram een hoop bijzondere jongeren het hemd van het lijf vragen. Maar voordat hij daarmee begint, heeft hij jullie hulp nodig. In de 'vraag maar raak'-rubriek draait het namelijk helemaal om jullie input. Van wie zouden jullie alles willen weten? En wat zouden jullie ze dan willen vragen?

Een jongere met een Olympische medaille, of een jongere in de gevangenis. Een slechthorende jongere, een transgender of iemand met een eetstoornis. Die ene bekende acteur, of die ene bekende zanger. Een professioneel danser of gitarist. Een jonge ondernemer met z'n eigen miljoenenbedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos...

Stel je vragen aan een acteur

We trappen af met acteur Niek Roozen. Niek is vooral bekend van zijn rol in de serie Brugklas, maar was ook te zien in de film De bende van Urk en de serie Het geheim van Eyck. Ook is hij gecast voor de film Solle, waarvan de opnames nog moeten starten. Momenteel volgt hij een opleiding tot filmacteur.

Speciaal voor Scholieren.com beantwoordt hij al jullie prangende vragen. Altijd al willen weten hoe het is om rond te komen als acteur? Of wil je wat tips krijgen van Niek, omdat je zelf acteerambities hebt? Stel je vraag dan via de reacties of onze Whatsapplijn!

Alle suggesties en vragen zijn welkom.  We zijn te Whatsappen op: +31 6 12 464 251!

Gepubliceerd op 25 januari 2016
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

T.

T.

ik kijk altijd naar niek roozen zijn vlogs en ze zijn super leuk

6 jaar geleden

Leon

Leon

echt he

6 jaar geleden

Leon

Leon

leuk hoor

6 jaar geleden

M.

M.

Wat is je leukste middelbare school herinnering?

6 jaar geleden

L.

L.

ik mag hem niet

6 jaar geleden

B.

B.

is er iets waar je onzeker over bent?zo ja wat?.

6 jaar geleden

V.

V.

Zin om me te helpen met een netwerk voor vraag en antwoord op te bouwen?
let me know.
https://www.facebook.com/vraagjeraak/

thanks!

5 jaar geleden