Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Vijf tips voor seriejunks

Vijf tips voor seriejunks

Iedereen zegt ‘ja tegen MDMA’. Iedereen, behalve jij. Jij hebt namelijk een andere verslaving: het obsessief kijken van series. We zijn natuurlijk erg trots op je, en geven je hierbij vijf tips om met de Google Chromecast van je kijkervaring een kijkorgasme te maken.

Wil jij ook zo'n verdomd handig apparaatje hebben? Je koopt de Google Chromecast hierrr. Bonus: je krijgt nu twee maanden Spotify gratis!​

1. Hoe meer pixels, hoe meer vreugd
Via een of andere illegale en obscure website al bufferend een aflevering streamen is misschien spannend, maar een seriejunk pur sang wil de complete ervaring. Met de Google Chromecast, die je simpelweg in de USB-ingang van je tv stopt, heb je nagenoeg alle serie-aanbieders tot je beschikking in ragfijn beeld. Omdat je rechtstreeks streamt vanuit de cloud is van bufferen bijna geen sprake.

2. Vermijd wachttijd
Deze fout maak je een keer, en dan hopelijk nooit meer. We snappen maar al te goed dat je verknocht bent aan bepaalde series en niet kunt wachten op nieuwe afleveringen. Maar kijk nooit, maar dan ook NOOIT, series per week. Wacht tot het complete seizoen uit is, en begin dan pas met kijken. Zoals jij, de seriejunk, ongetwijfeld weet, plaatst Netflix veelal volledige seizoenen. En uiteraard is Netflix te gebruiken via de Google Chromecast. Geen week meer wachten op een volgende aflevering, maar vanuit je luie stoel non-stop seizoenen door raggen.

3. Levenservaring nodig? Series > Echte leven
Misschien kun je je nog vaag herinneren dat er een wereld bestaat buiten series om. Een enge wereld waarin de hoofdpersonages tastbaar zijn en gevaar om de hoek ligt. En begrijp ons niet verkeerd: levenservaring is erg belangrijk, maar je kunt het ook opdoen zonder je leven op het spel te zetten. Modern Family leert ons de waarde van familie, Breaking Bad het belang van een zorgverzekering en Game of Thrones ehh…

4. Haal alles uit je wc-bezoek
Fuck: blaas vol. Normaal gesproken zet je dan noodgedwongen je serie op pauze en moet je zeker twee minuten zonder nieuwe informatie doorkomen. Gelukkig kun je met de Google Chromecast op nagenoeg elke apparaat door streamen (broodroosters en dergelijke uitgezonderd). Zo hoef je geen seconde te verliezen. Een aflevering van 30 minuten kijk je dus ook echt in 30 minuten.

5.  Ondertiteling
Er is niets mis met GTST (lees: er is een heleboel mis met GTST), maar de beste series worden toch echt buiten Nederland gemaakt. Wanneer je Engels van het niveau Louis van Gaal is, kan dat weleens problemen opleveren. Geen nood! Videoland, YouTube en Netflix hanteren allemaal ondertitels. Zoals je weet kun je deze diensten allemaal gebruiken met de Google Chromecast. Well that’s handy!

Is de junk in jou ontwaakt en móet jij nu ook zo'n verdomd handig apparaatje hebben? Je koopt de Google Chromecast hierrr. Een hoop plezier voor maar 39 euro. En je krijgt nu twee maanden Spotify gratis!

Gepubliceerd op 22 augustus 2016

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.