Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Seksweken op Scholieren.com: stel al jouw prangende vragen over seks

Seksweken op Scholieren.com: stel al jouw prangende vragen over seks

Vanaf vandaag beantwoordt Scholieren.com in samenwerking met Sense Infolijn twee weken lang al jouw vragen over seks. 'Doet de eerste keer seks pijn?' 'Hoe krijg je een orgasme?' 'Wat is een normale penislengte?' Geen vraag is te gek.

De wereld van seks is leuk, maar soms ook best ingewikkeld. Hoe weet je eigenlijk of je er wel klaar voor bent? Doet de eerste keer seks pijn? En hoe krijg je een orgasme? Niet alle onzekerheden zijn makkelijk met je vrienden te bespreken en bij je ouders aankloppen? Hell no. 

De experts van sekswebsite Sense.info beantwoorden alle vragen. De meest gestelde vragen worden beantwoord in de artikelen op onze speciale pagina. Daar kun je ook een anonieme chat starten met één van de Sense-medewerkers en ontdek je hoe je nog meer in contact kunt komen met Sense. Houd ook ons Instagram-account in de gaten komende weken, voor exclusieve seksstories! 

Gepubliceerd op 9 december 2019
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.