VMBO'ERS GEZOCHT!

5 euro verdienen? Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ongeveer 10 min) en je krijgt 5 euro op je rekening (binnen 5 werkdagen). 

 


Naar de vragenlijst

Seksweken op Scholieren.com: stel al jouw prangende vragen over seks

Door Annabel

Vanaf vandaag beantwoordt Scholieren.com in samenwerking met Sense Infolijn twee weken lang al jouw vragen over seks. 'Doet de eerste keer seks pijn?' 'Hoe krijg je een orgasme?' 'Wat is een normale penislengte?' Geen vraag is te gek.

De wereld van seks is leuk, maar soms ook best ingewikkeld. Hoe weet je eigenlijk of je er wel klaar voor bent? Doet de eerste keer seks pijn? En hoe krijg je een orgasme? Niet alle onzekerheden zijn makkelijk met je vrienden te bespreken en bij je ouders aankloppen? Hell no. 

De experts van sekswebsite Sense.info beantwoorden alle vragen. De meest gestelde vragen worden beantwoord in de artikelen op onze speciale pagina. Daar kun je ook een anonieme chat starten met één van de Sense-medewerkers en ontdek je hoe je nog meer in contact kunt komen met Sense. Houd ook ons Instagram-account in de gaten komende weken, voor exclusieve seksstories! 

Gepubliceerd op 9 december 2019
ADVERTENTIE
Moet jij woordjes leren voor een toets? Hoe zorg je er dan voor dat je de woordjes zo snel mogelijk in je hoofd krijgt? Thom en Jara zoeken het uit in deze Schoolhacks-video. Ze geven een aantal tips en ontdekken WRTS, een gratis woordjesleerprogramma waarmee je makkelijk en snel woordjes en begrippen kan leren.

Aan de slag met WRTS

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.