Lesuitval, een mondkapjesplicht, onzekerheid over de eindexamens... Wij zijn benieuwd hoe jij met de coronacrisis omgaat en wat jij vindt van de maatregelen. Doe mee met ons corona-onderzoek! 😷🦠🏫 We zoeken nog extra jongens!

Doe mee

Seksweken op Scholieren.com: stel al jouw prangende vragen over seks

Vanaf vandaag beantwoordt Scholieren.com in samenwerking met Sense Infolijn twee weken lang al jouw vragen over seks. 'Doet de eerste keer seks pijn?' 'Hoe krijg je een orgasme?' 'Wat is een normale penislengte?' Geen vraag is te gek.

De wereld van seks is leuk, maar soms ook best ingewikkeld. Hoe weet je eigenlijk of je er wel klaar voor bent? Doet de eerste keer seks pijn? En hoe krijg je een orgasme? Niet alle onzekerheden zijn makkelijk met je vrienden te bespreken en bij je ouders aankloppen? Hell no. 

De experts van sekswebsite Sense.info beantwoorden alle vragen. De meest gestelde vragen worden beantwoord in de artikelen op onze speciale pagina. Daar kun je ook een anonieme chat starten met één van de Sense-medewerkers en ontdek je hoe je nog meer in contact kunt komen met Sense. Houd ook ons Instagram-account in de gaten komende weken, voor exclusieve seksstories! 

Gepubliceerd op 9 december 2019
ADVERTENTIE
Open Dag = online ontdekken en ontmoeten

Bezoek onze Online Open Dag dit jaar vanaf je bank! Ontdek bijzondere verhalen van onze studenten en docenten. Stel je vragen. Én luister naar onze gezellige radioshow! Klaar voor een toekomst als student in het hbo? 

Meld je dan nu aan!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.