Heb jij stress over je studiekeuze? Of ben je er nog niet zo mee bezig? Laat het ons weten in het studiekeuze-onderzoek. Wij zijn benieuwd hoe we jou beter kunnen helpen!

 

Naar de vragenlijst

Schrijf je in voor een gratis workshop van een BN'er

Is jouw vakantie in het water gevallen en heb je tijdens de coronacrisis Netflix al uitgespeeld? Doe eens wat anders met je vrije tijd en ga in gesprek met een bekende Nederlandse creatieveling. Deze zomer kunnen jongeren in Nederland gratis workshops volgen bij bekende schrijvers, acteurs, journalisten en spoken word-artiesten. 

Een grote groep bekende artiesten zet zich deze zomer in om jongeren in aanraking te laten komen met allerlei vormen van taal en verhalen. Abbey Hoes, Stefano Keizers, Jörgen Gario, Ruud de Wild, Alex Boogers, Khalid Boudou, Maartje Wortel, Maren Stoffels en nog veel meer woordkunstenaars bieden workshops aan in hun vakgebied. 

Je kunt je via het online platform Taalbaas.nu met maximaal drie anderen inschrijven voor een inspirerende sessie met je favoriete artiest uit het rijtje. In de online workshops ontdek je samen met de BN'er hoe zij hun creatieve beroep, zoals schrijven, radio maken, nummers schrijven of podcasts opnemen, uitvoeren. Allemaal gratis, van achter je laptopje in je slaapkamer.

Hoe vertel je een verhaal?

Iets wat in bijna alle workshops terugkomt, is hoe je een verhaal vertelt. Een belangrijke vaardigheid om te hebben, die altijd van pas komt. Een verhaal vertellen kan op veel verschillende manieren. Dat kan zijn in geschreven tekst, maar ook in film, spoken word, cabaret of in een podcast. Maar hoe zit een goed verhaal in elkaar? Wat zijn de belangrijkste dingen om te onthouden als je een verhaal wilt vertellen? Dit ontdek je in de workshops.

Ga naar de website om te checken welke artiesten er allemaal meedoen en schrijf je in voor een workshop van degene die jou inspireert!

Gepubliceerd op 22 juli 2020
ADVERTENTIE
Open Avond = online ontdekken en ontmoeten

Bezoek onze Online Open Avond op woensdag 9 december dit jaar vanaf je bank! Ontdek bijzondere verhalen van onze studenten en docenten. Stel al je vragen én luister naar onze gezellige radioshow! Klaar voor een toekomst als student in het hbo?

Meld je dan nu aan!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.