Hou jij van lezen of juist helemaal niet? Doe mee aan deze vragenlijst en maak kans op 15 euro Bol.com-tegoed!

Scholieren.com zoekt presentatrice!

Scholieren.com zoekt presentatrice!

Door Wayne

Sta je liever achter de camera? Check dan deze vacature.

De Scholieren.com-videoredactie is op zoek naar een nieuwe presentatrice! Ben jij een middelbare scholier en hou je er van om voor de camera te staan? Heb je een vlotte babbel en schroom je niet om willekeurige mensen op straat aan te spreken? Ben jij zo scherp als Eva Jinek en net zo gezellig als Gwen van Poorten? Dan zoeken wij jou! 

Als presentatrice maak je onderdeel uit van de videoredactie van Scholieren.com! Je maakt eens in de twee of vier weken een video voor ons, afhankelijk van de grootte van jouw project. Bij Scholieren.com werken we met videorubrieken: je maakt dus geen losse video's, maar je leert bij ons vooruit te denken en meerdere video's te bedenken voor een bepaalde periode. Daarom is het erg belangrijk dat je goed kunt plannen.

Je mag de videorubrieken zelf invullen! Je kan als reporter de straat op gaan om terrorvragen te stellen aan nietsvermoedende kiddo's of ministers, verslag doen van een evenementvloggen over de ergernissen op je school, hilarische sketches maken over herkenbare situaties of een rapvideo maken over de examens

Verder dien je eens in de zes weken op een zondag een redactievergadering bij te wonen. Die vinden plaats bij ons op kantoor in het mooie Utrecht. Daar krijg je dan gastlessen van professionals uit het veld. Ook krijg je leuke extra's zoals een online collegereeks en kan je soms in aanmerking komen voor een externe opdracht van een ander bedrijf. Uiteraard vergoeden wij je onkosten en ontvang je van ons een salaris. 

Interessant? Dat vinden wij ook! Wij zijn razend benieuwd naar jouw talent. Stuur daarom een mail naar redactiechef Wayne de Boer (wayne@scholieren.com) met daarin je motivatie, een portfolio en/of showreel en uitgewerkte ideeën voor het YouTube-kanaal. Reageren kan tot en met maandag 15 april. 

Die ideeën kunnen gaan over een vette documentaire van probleemjongeren in een Almeerse vinex-wijk; een nachtelijke reportage van feestende scholieren in Amsterdam en Lichtenvoorde of een serie experimenten waar je hacks op de middelbare school uitprobeert. Zoals je ziet, kunnen de ideeën uiteenlopen! Zolang je maar uitgebreid pitcht waarom je denkt dat het ideaal is voor ons YouTube-kanaal.

Jongens mogen ook solliciteren, maar vanwege de diversiteit binnen de videoredactie, genieten meisjes de voorkeur bij deze vacature. 

Gepubliceerd op 12 maart 2019
ADVERTENTIE

Waarin maak jij het verschil? Klik en ontdek de bachelors van Wageningen University

Bekijk alle 20 bachelors van Wageningen University

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.