Lesuitval, een mondkapjesplicht, onzekerheid over de eindexamens... Wij zijn benieuwd hoe jij met de coronacrisis omgaat en wat jij vindt van de maatregelen. Doe mee met ons corona-onderzoek! 😷🦠🏫 We zoeken nog extra jongens!

Doe mee

Vacature: videoredactie zkt. leden

De Scholieren.com-videoredactie zoekt nieuwe leden! Ben jij een middelbare scholier en ben je visueel of muzikaal ingesteld? Voel je helemaal thuis in montageprogramma's zoals Adobe Premiere, Sony Vegas Pro, Final Cut Pro of iMovie? Kan je goed samenwerken en barst je van de ideeën? Dan zoeken wij jou! 

Als video content creator maak je onderdeel uit van de videoredactie van Scholieren.com! Je maakt eens in de twee of vier weken een video voor ons, afhankelijk van de grootte van jouw project. Bij Scholieren.com werken we met videorubrieken: je maakt dus geen losse video's, maar je leert bij ons vooruit te denken en meerdere video's te bedenken voor een bepaalde periode. Daarom is het erg belangrijk dat je al weet hoe je moet plannen. 

Je mag die videorubrieken zelf invullen! Je kan als reporter de straat op gaan om terrorvragen te stellen aan nietsvermoedende kiddo's (of ministers), verslag leggen van een evenementvloggen over de ergernissen op je school, hilarische sketches maken over herkenbare situaties of een rapvideo maken over de examens

Verder dien je eens in de zes weken op een zondag een redactievergadering bij te wonen. Die vinden plaats bij ons op kantoor in het mooie Utrecht. Daar krijg je dan gastlessen van professionals uit het veld. Ook krijg je leuke extra's zoals een online collegereeks en kan je soms in aanmerking komen voor een externe opdracht van een ander bedrijf. Uiteraard vergoeden wij je onkosten en krijg je van ons een salaris. 

Interessant? Dat vinden wij ook! Wij zijn razend benieuwd naar jouw talent. Stuur daarom een mail naar redactiechef Wayne de Boer (wayne@scholieren.com) met daarin je motivatie, een portfolio en/of showreel en uitgewerkte ideeën voor het YouTube-kanaal. 

Die ideeën kunnen gaan over een vette documentaire van probleemjongeren in een Amersfoortse vinex-wijk; een nachtelijke reportage van feestende scholieren in Amsterdam en Lichtenvoorde of een serie experimenten waar je hacks op de middelbare school uitprobeert. Zoals je ziet, kunnen de ideeën uiteenlopen! Zolang je maar uitgebreid pitcht waarom je denkt dat het ideaal is voor ons YouTube-kanaal.

Gepubliceerd op 20 juni 2018
ADVERTENTIE
1500 euro winnen met je pws of sectorwerkstuk?

Check de online masterclasses van het Rijksmuseum waarin experts hun kennis en tips delen, zodat jij tot een goed onderwerp komt. En wist je dat je mee kunt doen aan de Rijksmuseum Junior Fellowship wedstrijd? Je maakt dan met jouw pws of sectorwerkstuk kans op 1500 euro en een traineeship!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.