Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Nare lichaamsdingen op het forum

Nare lichaamsdingen op het forum

Elke twee weken maken we een ontdekkingsreis door het Scholieren.com-forum. Als een waar Columbus struinen we door de meest afgelegen fora, langs onbekende crosstopics en angstaanjagend flames. Het mooiste wordt hier tentoongesteld.

Zaterdagavond. 23:54. Veel mensen zijn naar de stad of discotheek. Zuipen zich lam in een kroeg. Dansen in een club. Sjansen met jongens/meiden in de discotheek. Praten met vrienden aan de bar. Ik ook. Maar wat doe je eigenlijk als je niet gaat stappen? Met een glas cola voor de televisie?

“Ditismijnlijf” beweert mensen te zoeken voor een nieuw programma op RTL. “Loop je al tijden rond met iets en durf je niet naar je eigen huisarts? Geef je dan op voor DIT IS MIJN LIJF.” Ik snap het even niet. Als je als meisje dus niet met je gekke bultjes of ontembare bossen okselhaar naar de huisarts durft, wil je wel op tv. In breedbeeld. Tuurlijk.

Honderd tips voor bruggers. De brugklasgids. Hoe overleef ik de brugklas. Stapels boeken en tijdschriften om de tijd als brugkeutel te overleven. En vijf jaar later dan? Havist Bloempje662 gaat volgend schooljaar een HBO-opleiding volgen en heeft geen idee of ze haar boeken dan nog moet kaften, een laptop mee moet nemen of haar haar in een paardenstaart moet doen. “Zijn er ook tips voor aanstaande HBO’ers?

Het is Maxmale opgevallen dat meisjes altijd over extreem knappe jongens praten. Zien ze hem nog wel staan? Een handvol meisjes heeft ‘m al even gerustgesteld. Perfecte versiertruc, misschien.

Gepubliceerd op 30 juni 2011

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.