Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 3 minuutjes.

 


Naar de vragenlijst

Majorie de Boer (16) wint Document NL Junior

Door Renske

De winnaar van Document Nederland Junior is bekend! De zestienjarige Majorie de Boer nam donderdagavond de prijs in ontvangst in een goedgevulde zaal van het Rijksmuseum. Met haar fotoserie over 'rebellie op school' won ze een dag op stap met professioneel fotograaf Carel van Hees en een stage bij het Rijksmuseum.

Document wattes? Document Nederland Junior kun je het jongere zusje van Document Nederland noemen. Doc NL Junior is speciaal voor middelbare scholieren die van fotografie houden. Bij het thema 'Mijn leven op school' kon je een fotoserie insturen.

18 januari maakten we al de tien geselecteerde kandidaten bekend: zij wonnen een expositie in het Rijksmuseum, een masterclass én een dagje meelopen met fotograaf en jurylid Carel van Hees. Uit de tien kandidaten heeft de jury nu ook een winnaar gekozen.

Huisfotografen

En da's nog niet alles: omdat onze huisfotograaf Sophie ons helaas gaat verlaten, zijn we ook meteen op zoek gegaan naar een nieuwe huisfotograaf. Omdat we zo onder de indruk waren van alle inzendingen, hebben we er zelfs niet één, maar twee gekozen (!). Onze keuze viel op Remi en Elsa die onze redactie vanaf april komen versterken.

"Ik had dit echt absoluut niet verwacht", zegt Elsa na de uitreiking. "Voor mijn gevoel zijn we allemaal winnaars, want er is zoveel moois gemaakt. Maar ik ben natuurlijk ontzettend blij met deze baan!"

Ook Remi, de enige man dus alle geselecteerde dames, gaat bij Scholieren.com aan de slag. "Dit is nu al een supervette ervaring", zei hij. "Ik heb er zin in!"

Binnenkort kun je meer lezen over onze nieuwe huisfotografen. Bekijk het werk van Remi en Elsa alvast hier. En bekijk hieronder hun video's, waarin ze kort vertellen over hun fotoseries.

Gepubliceerd op 25 maart 2016
ADVERTENTIE
Open Avond = ontdekken of jij hier past Leren is keuzes maken. Continu blijven zoeken, twijfelen, vallen en opstaan. Dát leren, dat leer je bij Hogeschool Inholland. Tijdens onze Open Avond op woensdag 30 oktober staan onze studenten en docenten klaar om al je vragen te beantwoorden. Kom langs en ontdek of jij hier past.

Meer info!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.