Ik de parel, jij de oester

Ik de parel, jij de oester

Lieve, hele lieve scholier

We houden allemaal van liefde en ik net zo veel van poëzie. Ik ben zelfs verliefd geweest op poëzie en het maakt me oh-zo gelukkig! Nu ben ik natuurlijk nog steeds een beetje verliefd, maar niet alleen op poëzie. Ook op de "jij" in dit volgende gedicht. Een gedicht over liefde. Veel kijk- en luisterplezier. 

Heel veel kusjes, 

Lisette

Gepubliceerd op 29 mei 2015
ADVERTENTIE
Zoek jij informatie voor je (profiel)werkstuk over het klimaat?

Op EnergieGenie.nl vind je allerlei artikelen die je kunnen helpen bij het maken van je werkstuk over klimaatverandering, duurzame energie en de energietransitie. Daarnaast vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat.

Check EnergieGenie.nl

REACTIES

A.

A.

mag ik jouw oester zijn? xxxxxxxx

7 jaar geleden

Mette

Mette

Wiiiee is "jij"?

7 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.