Haal betere cijfers voor je toetsen en examens met JoJoschool!

Haal betere cijfers voor je toetsen en examens met JoJoschool!

Door Jill

Je hebt dagenlang zitten blokken en alsnog haal je een onvoldoende... Dat is niet echt motiverend en zorgt waarschijnlijk voor veel stress. Maar wat is het geheim om goede cijfers te halen?

Helaas hebben wij dat geheim nog niet ontrafeld, maar misschien is het digitale leerplatform van JoJoschool wel iets voor jou! JoJoschool staat vol met duidelijke uitlegvideo's gemaakt door docenten. Na het bekijken van een uitlegvideo kun je gelijk aan de slag met de oefenopgaven, die ervoor zorgen dat jij goed voorbereid aan je toets begint.

Wil jij JoJoschool één maand gratis proberen? Gebruik de code: scholieren-1maand.

Waar kun je JoJoschool voor gebruiken als scholier?

Je kunt JoJoschool gebruiken om je kennis bij te spijkeren, de stof beter te begrijpen, lessen in te halen, maar ook als voorbereiding op je volgende toets. JoJoschool is beschikbaar voor (bijna) alle vakken, zoals scheikunde, biologie, geschiedenis, wiskunde (A en B) en ook (bedrijfs)economie.

Verschijnen bij jou bijvoorbeeld de stressvlekken in je nek als je een liquiditeitsbegroting moet maken? Docent Jorik legt je in de video stap voor stap uit hoe je dat moet doen. Kom je er na het kijken van de video niet uit? Dan kun je vragen stellen via de geïntegreerde chat. Via deze chat, wordt je snel geholpen door een bijlesstudent, en kun je weer verder met leren!

Is JoJoschool ook voor eindexamenkandidaten?

Jazeker! Voor eindexamenkandidaten biedt JoJoschool speciale examentrainingen aan per examenvak. Zo hebben ze voor elk examenvak een speciale leerroute gemaakt, waarmee je snel en efficiënt door alle lesstof heengaat. Hiermee kom je erachter welke video’s je nog moet kijken voor extra oefening en ze nemen samen met jou meerdere (oude) examens door.

Wat zijn de kosten van JoJoschool?

JoJoschool biedt verschillende lidmaatschappen aan per niveau, al vanaf €14,99 per maand. Je kunt dan waar en wanneer je maar wilt en op je eigen tempo bijles volgen. Tip je ouders even, die willen dat vast wel betalen. Kost minder dan Netflix! 

Wil jij JoJoschool uitproberen?

Dat kan! Je kunt JoJoschool nu één maand gratis uitproberen
met de speciale kortingscode van Scholieren.com. Gebruik de code: scholieren-1maand.

Gepubliceerd op 1 december 2021

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.