Gezocht: VWO'ers uit de 4e/5e met N&T of interesse in techniek. Doe mee aan een online community over een nieuwe studie en verdien een cadeaubon van 50 euro!

Meedoen

Geeky glasses en droogneuken

Geeky glasses en droogneuken

Door Esmee

Nietsvermoedend struinde ik op een mooie, typisch Hollandsche dag (regen) over het forum.  Wauw, er wordt hier flink wat afgepraat en beforumt!

Tijd om voor jullie eens op een rijtje te zetten what’s hot op het Scholieren.com forum. “Maar Tjeerd doet toch gewoonlijk de forumrubriek?”
Ja, dat klopt. Maar dit keer niet.

Elke twee weken gaat -normaal gesproken- Tjeerd op ontdekkingsreis door het Scholieren.com-forum. Als een volleerd Columbus struint 'ie door onbegaanbaar gebied, onbekende schoonheden en angstaanjagende drukke topics.

Haat aan de VWO’ers….Hmm, interessant. Die slaan we even over.

Geert Wildershet nut van korreltjes in blokken zeep, Geert Wilders. Wauw, een grote variatie aan onderwerpen hier.

Voor alle drugsverslaafden onder ons: wisten jullie dat je je in de UK voor omgerekend 300 euri's kunt laten steriliseren?  Volgens Sananana zou dat ook in Nederland moeten kunnen.

Eens zien wat er nog meer in jullie tienerhoofdjes omgaat…- over hoofden gesproken:
BJRN-JWZ  vraagt zich af wat je moet doen als je iemand ziet met een Nerdbril op z’n neus.
Die zie je inderdaad steeds vaker en vaker; zelfs het Bieberkuiken heeft er een.

En zoveel als er nepbrillen ontspruiten op pubergezichten, zoveel zijn er topics over liefde. En seks: Teodosio’s vriendin wil ineens geen seks meer, alleen nog droogneuken. Iemand nog tips? Tot nu toe wordt Teodosio er van verdacht een schimmelinfectie bij haar te hebben veroorzaakt, maar misschien weet jij wel de echte reden…

Of voor de wat meer romantische aangelegde personen, immortelle is tot over zijn oren verliefd op een meisje en weet niet hoe hij haar dit moet vertellen. Ahhh, schattig! Hij ligt nachten wakker, weet niet wat hij moet doen, kortom: HELLUP!!

Gepubliceerd op 10 maart 2011
ADVERTENTIE
Musical The Prom verloot een limousine naar je eindfeest!

Zit je middenin je eindexamens en wil je in stijl naar je eindfeest? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een limousine die jou en je vrienden naar jullie eindfeest brengt!

Ja, ik doe mee!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

S.

S.

Bij Bieber staat zo'n bril wel, hij is toch al een grote nerd :D.

11 jaar geleden

S.

S.

Mijn vader heeft ook zo'n bril.

11 jaar geleden

D.

D.

Een 'nerd bril' is eigenlijk alleen maar geschikt als je het geschikte gezicht hebt. Bij sommige mensen staat het helemaal niet, maar bij anderen is het echt helemaal super geweldig! Maar dat is gewoon mijn mening...

11 jaar geleden

A.

A.

JUSTIN BIEBER <3<3

11 jaar geleden

J.

J.

Faal.

11 jaar geleden

S.

S.

hooi, die stefan. heeft gelijk!!! BIEBER IS EEN domme nerd!
zun muziek is om van te :'(. zo slecht is het

11 jaar geleden

I.

I.

Hey.
Ik vind Justin echt arro.
Vet arro.
hij doet altijd alsof hij de baas is.
alsof hij machtig is ofzo.
Maar sommige liedjes zijn wel goed.
Groetjes.

Groetjes (nu echt).
Iemand die niet Irena heet maar LaurenZ

11 jaar geleden

W.

W.

WTF hieroo zielige mesen. wat hebben jullie met justin bieber? als je hem zo haat wrm besteedt je tijd om deze forum te lezen die over BIEBER en dan nog eens een reactie te plaatsen jullie haten hem toch? en doe eens gezond JUSTIN bieber is de baas blah blah blah dat is tie niet en dat denkt hij ook niet hij heeft gwn veel fans volgers enz mensen jullie zijn echt jaloers ik meen het!!

10 jaar geleden