Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Examenchat economie

Examenchat economie

Door Roos

Nog een nieuwkomer binnen ons examenchat-team, docent Frank van EconomieAcademy. Zijn eerste chat was gelijk een van de drukste, daarom besloot hij vrijdag 9 mei terug te komen voor een EXTRA CHAT!

De scholieren in de chat vroegen zich af of Frank soms overal een filmpje voor had. Zelfs taaie stof over belastingen, schijven en boxen maakt Frank leuker én gemakkelijker. Heb je de chat gemist? Lees hieronder dan nog eens alle vragen en antwoorden terug. Je kunt ook een kijkje nemen op Franks YouTube-kanaal

Hier (havo) en hier (vwo) vind je ook nog de formulebladen waar Frank het over heeft in de chat. Let wel: deze formulebladen zijn een basis en niet volledig.

Woensdag waren ook de chats voor scheikunde en Nederlands. Alle chatlogs verschijnen na afloop van de chat hier. Meer over de examens? Neem een kijkje op onze eindexamenpagina voor de beste tips, het laatste examennieuws en ervaringen van medekandidaten. 

Gepubliceerd op 8 mei 2014
ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu

REACTIES

H.

H.

Beginnen we nog of hoe zit dat?

8 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.