Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

App: Mimicker Alarm

App: Mimicker Alarm

Elke avond zet ik mijn alarm aan, en dan krijg ik op mijn telefoon dat pijnvolle balkje: "Alarm gaat over 5 uur en 50 minuten" of iets in die geest. Dan denk ik aan het muziekje dat ik heb uitgekozen: het ergste kutgeluid wat je je maar kan bedenken. Helaas val ik vaak weer in slaap als ik m'n wekker uit heb gezet. Dat probleem lost de app Mimicker Alarm op.

Hoe maakt Mimicker Alarm je dan wakker?

Als je alarm afgaat dan kan je kiezen voor snooze of je alarm gewoon uitzetten. Als je voor uitzetten kiest dan moet je een opdracht voltooien. Denk hierbij aan het trekken van een gekke bek, een tongue-twister oplezen of een foto maken van een voorwerp met een bepaalde kleur. De tongue-twister moeten nog wel in 't Engels en de foto-herkenning is ook wel een beetje slecht. 

De opdrachten werken op een timer, dus je moet wel actie ondernemen, anders is de tijd op en krijg je een andere opdracht voorgeschoteld. Ik werd er dus 's ochtends vrij gefrustreerd van.

Wie heeft de app ontwikkeld?

De app is gemaakt door Microsoft Garage, een afdeling onder Microsoft die zich bezig houdt met allemaal kleine apps. Ze hebben gebruik gemaakt van een aantal API's (application programming interface) om de app te laten werken.

Aardig woordje Engels

Of de app nog wordt bijgewerkt weet ik niet precies, maar als je een aardig woordje Engels spreekt en 's ochtends wél in bent voor een zoekspelletje of een tongue-twister, dan kan ik 'm zeker aanraden.

Downloaden?

Als je de app wil downloaden, zou ik je normaal doorverwijzen naar de Google Play Store, maar daar is-'ie helaas niet beschikbaar. Ik heb 'm van een APK-website gedownload, maar da's natuurlijk niet geheel risicovrij. Of je dat doet, moet je dus zelf weten.

Gepubliceerd op 9 februari 2016
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.