Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Liefdesbrief #2: "Lieve G.,"

Liefdesbrief #2: "Lieve G.,"

Lieve G.,

Laat ik beginnen te zeggen dat ik veel zin heb in het brieven schrijven naar jou. Hoewel ik je nog niet ken. Ik denk wel dat we elkaar snel leren kennen door de brieven.

Matchmaker Oscar heeft Silvester en G. gekoppeld. De komende tijd schrijven zij elkaar liefdesbrieven op Scholieren.com en Sevendays.nl. Vinden zij elkaar leuk genoeg, dan financieren wij hun eerste date. 

Ik heb Glee opgezocht en jammer genoeg staat het niet op Netflix. Er staan wel liedjes op YouTube van Glee. Welke raad je me aan?

Nu ga ik antwoord geven op je vragen en ik stel trouwens ook vaak veel vragen, dus maak je geen zorgen :) Het gaat goed met me, ik zit goed in m’n vel en school gaat ook prima.

Ik had totaal niet verwacht dat ik uitgekozen zou worden, omdat scholieren.com naar mijn idee een bekende website is en veel mensen zich zouden inschrijven. Ik had ook niet verwacht dat ik het beste bij iemand zou passen van iedereen volgens Oscar. Ik geloof wel dat er buitenaards leven bestaat, maar ik denk niet dat het intelligente wezens zijn, eerder alien-bacteriën ofzo. Maar ik denk niet dat ze gevaarlijk zijn, omdat ze niet beseffen dat er überhaupt andere planeten zijn, laat staan buitenaards leven (Als mijn theorie klopt - waarschijnlijk niet-) maar ik denk dat we er in elk geval niet bang voor hoeven te zijn.

Ik ben 15 jaar oud en ik heb blauwe ogen. Het stomste aan de mensheid vind ik terrorisme, omdat die mensen als doel hebben om zoveel mensen te doden. (Niet dat mensen goed zijn voor de aarde, maar dan nog).

Als er nu een zombie-apocalyps uitbreekt zou ik een laptop pakken (die is rechts van me) en dan elektrocuteer ik de zombies, als dat werkt. Ik denk niet dat ik overleef, want zombies kunnen denk ik wel tegen stroom, aangezien ze al dood zijn.

Wat is de brief al lang. Maar goed, ik ga verder (als je het goed vindt :))

Mijn grootste vraag zou zijn waar de G voor staat. Daar ga je geen antwoord op geven en ik zal het ook niet vragen (maar ik blijf benieuwd). O ik ben zo benieuwd naar je… Wat zijn je hobby's? Welke muziek luister je? Wat vind je van sport en doe je er zelf aan? Welk woord komt het eerst in je op? Vertel wat over jezelf.

Ik ben ontzettend benieuwd naar je volgende brief.  

Groetjes,

Silvester 

Wat doe jij om het plastic in de oceaan te verminderen?