Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Scholieren.com krijgt een nieuw jasje! Als je het leuk vindt kun je nu al een kijkje nemen op de nieuwe site. Klikkerdeklik.

Videomaker gezocht (m/v)!

Videomaker gezocht (m/v)!

- Dit is een oud artikel: zie hier de nieuwe oproep! - 

Ben je scholier en sta je met liefde voor de camera? Heb je genoeg lef om allerlei capriolen uit te halen? Ben je visueel ingesteld? Kan jij editen, of heb je een buddy die graag jouw cameraman/editor wilt zijn? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze videoredactie! 

Als vlogger maak je onderdeel uit van de videoredactie van Scholieren.com! Je maakt eens in de twee of vier weken een video voor ons, afhankelijk van de grootte van jouw project. Bij Scholieren.com werken we met videorubrieken: je maakt dus geen losse video's, maar je leert bij ons vooruit te denken en meerdere video's te bedenken voor een bepaalde periode. 

De videorubrieken mag je zelf invullen! Je kan de straat op gaan om als terrorjournalist ongemakkelijke vragen te stellen aan de kiddo's, hilarische sketches maken van herkenbare situaties op school, inspirerende documentaires van talentvolle jongeren of liefdes-/seksvragen beantwoorden van nieuwsgierige kinders. 

Interessant? Dat vinden wij ook! Wij zijn razend benieuwd naar jouw talent. Stuur daarom een mail naar redactiechef Wayne de Boer (wayne@scholieren.com) met daarin je motivatie, een portfolio en/of showreel en uitgewerkte ideeën voor het YouTube-kanaal en videoblog. 

Die ideeën kunnen gaan over een vette documentaire van probleemjongeren in een Amersfoortse vinex-wijk; een nachtelijke reportage van feestende scholieren in Amsterdam en Lichtenvoorde of een serie experimenten waar je hacks op de middelbare school uitprobeert. Zoals je ziet kunnen de ideeën uiteenlopen, zolang je maar uitgebreid pitcht waarom je denkt dat het ideaal is voor het YouTube-kanaal en videoblog.