Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Werken bij de videoredactie?

Werken bij de videoredactie?

Door Wayne

- Ho, stop! Dit is een oude vacature. Een nieuwe vind je hier -

Ben je scholier en sta je met liefde voor en/of achter de camera? Heb je genoeg lef om allerlei capriolen uit te halen? Ben je visueel ingesteld? Kan jij editen of heb je een buddy die graag jouw cameraman/editor wilt zijn? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze videoredactie! 

Als video content creator maak je onderdeel uit van de videoredactie van Scholieren.com! Je maakt eens in de twee of vier weken een video voor ons, afhankelijk van de grootte van jouw project. Bij Scholieren.com werken we met videorubrieken: je maakt dus geen losse video's, maar je leert bij ons vooruit te denken en meerdere video's te bedenken voor een bepaalde periode. 

Je mag die videorubrieken zelf invullen! Je kan als journalist de straat op gaan om terrorvragen te stellen aan nietsvermoedende kiddo's (of ministers), vloggen over de ergernissen op je school, hilarische sketches maken over herkenbare situaties of examens vernietigen

Interessant? Dat vinden wij ook! Wij zijn razend benieuwd naar jouw talent. Stuur daarom een mail naar redactiechef Wayne de Boer (wayne@scholieren.com) met daarin je motivatie, een portfolio en/of showreel en uitgewerkte ideeën voor het YouTube-kanaal. 

Die ideeën kunnen gaan over een vette documentaire van probleemjongeren in een Amersfoortse vinex-wijk; een nachtelijke reportage van feestende scholieren in Amsterdam en Lichtenvoorde of een serie experimenten waar je hacks op de middelbare school uitprobeert. Zoals je ziet, kunnen de ideeën uiteenlopen! Zolang je maar uitgebreid pitcht waarom je denkt dat het ideaal is voor ons YouTube-kanaal.

Gepubliceerd op 1 januari 2018
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.