Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Het beste jeugdboek?

Het beste jeugdboek?

Door Simon

Scholieren van 12 tot 16 jaar: stem nu op het mooiste jeugdboek voor de Jonge Jury 2011. Eerdere winnaars waren onder andere Francine Oomen, Maren Stoffels en Caja Cazemier. Maar wie is de volgende auteur die geëerd wordt? Misschien een keer een man?

Sinds de prijs bestaat (1998) hebben alleen nog maar vrouwen de prijs gewonnen. De jeugdboeken die in 2009 zijn uitgekomen komen in aanmerking voor de prijs. Daar zitten ook een Rob Ruggenburg, Neal Shusterman en Marc van Velzen tussen. 

Tijd voor meer mannen aan de macht! Of worden alle goede jeugdboeken door vrouwen geschreven? Je stem moet je voor 1 maart uitbrengen.

Gepubliceerd op 11 februari 2011
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.