Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

1000+ potentiele Leraren van het Jaar!

1000+ potentiele Leraren van het Jaar!

Door Simon

Mede dankzij de bezoekers van Scholieren.com zijn er al meer dan 1000 aanmeldingen binnen voor de Leraar van het Jaar-verkiezing. Dat maakt de organisatie vandaag bekend. Je kan jouw favoriete leraar nog twee weken nomineren.

Scholieren.com steunt de Leraar van het Jaar-verkiezing: goede leraren verdienen de credits en het is goed voor je om niet alleen te klagen over k*tleraren, maar ook te juichen voor topdocenten.

Trudy Coenen won de titel voor beste leraar uit het voortgezet onderwijs, wij spraken haar afgelopen maand. Trudy (56), of zouden we haar mevrouw Coenen moeten noemen?, geeft les op het Amsterdamse Montessori College, een vmbo met maar liefst 49 nationaliteiten. Trudy Coenen tussen haar leerlingen.Ze is behoorlijk streng: "Aan het begin spreek ik duidelijke regels af met een klas. Ik noem het natuurlijk afspreken, maar eigenlijk leg ik die regels gewoon op." 

"Het is natuurlijk belangrijk dat ik me vervolgens wel aan die regels houd. Iedereen vindt het fijn om structuur te hebben. De docent is de stabiele persoon in een ontstabiele omgeving. Maar later hebben ze juist het gevoel dat ze op de leraar kunnen bouwen. Ik merk dat ook: ze komen met hun problemen naar me toe."

Is jouw leraar Frans of lerares natuurkunde een waardige opvolger? Nomineren die handel!

Gepubliceerd op 19 april 2011
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.