Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Beweging

Beoordeling 4.7
Foto van een scholier
  • Werkstuk door een scholier
  • 2e klas havo | 413 woorden
  • 22 juli 2008
  • 11 keer beoordeeld
Cijfer 4.7
11 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
De inhoud:

1. Idee + Uitleg
2. Hoe komt de beweging tot stand?
3. Werkproces + Beschrijving
4. Eindoordeel
5. Einde

1. Idee + Uitleg


Mijn idee was eigenlijk een auto te maken met dus een soort ‘afschiet-ding’. Maar helaas ging het in de één na laatste les fout, ik wilde hem testen en toen braken mijn wielen af, dus toen ging het niet meer zo heel goed. Maar gelukkig heb ik wat weten te improviseren, maar hij rijdt niet echt heel soepel.
Het ‘afschiet-ding’ was ook niet helemaal af, ik had namelijk geen ‘stoot-ding’ (wat aan het elastiekje vast zit, meestal van hout). Maar met alleen een elastiekje werkte het ook wel een beetje, hij ging niet ver maar dat kwam onder andere doordat hij niet soepel kon rijden.

Voor de rest had ik wel goed gewerkt in de les, vind ik, want ik had elke les wel iets af.

2. Hoe komt de beweging tot stand?


De beweging komt door middel van het ‘afschiet-ding’ tot stand.

Je moet eerst het houten dingetje naar achter trekken, en dan kan je er een ijzerdraadje door doen, dan zit hij als het waren verklemt, en dan kan je dat ijzerdraadje wegtrekken en dan vuurt hij hem als het waren af.

3. Werkproces + Beschrijving


Het werkproces en beschrijving:
1: Een vorm van een auto uit een blok hout zagen/schuren
2: Houders voor de wielen maken
3: Wielen maken en aan een rond houten staafje vastmaken
4: 3 rechthoekige stukken hout zagen en aan elkaar lijmen
5: Maak er een steun balkje in
6: Maak 2 gaatjes in de 2 rechthoekige stukken, en doe er een ijzerdraadje in. Maak ook een soort 2 vierkantjes uit die 2 stukjes hout aan het begin.
7: Maak een houten stoot ding, en maak er 2 gaatjes in, 1 voor het ijzerdraadje 1 voor het elastiekje.
8: Doe het elastiekje door het stoot dingetje en maak het elastiekje vast aan die vierkante hoekjes in die 2 stukken hout.

9: Je bent klaar voor lancering!

4. Eindoordeel


Mijn eigen eindcijfer, als ik die zou mogen geven zou wel een 7.5 zijn, want ik had er redelijk hard eraan gewerkt en wel goed mijn best gedaan. Maar u hebt mij een 7 gegeven, ben ik ook wel tevreden mee hoor!
Maar het kon wel wat beter mijn ‘afschiet-ding’ en het autootje, want mijn afschiet was dus nog niet helemaal af, maar hij deed het wel. Mijn autootje reed niet soepel want dat onderste dingetje (mijn wielhouder) was te groot dus gleed hij over mijn wielhouder.
Voor de rest ging het wel goed!

5. Einde


Dit was mijn verslag over Beweging, ik hoop dat het de moeite waard was!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.