Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Paranormale dingen, bestaan ze of niet?

Beoordeling 8.2
Foto van een scholier
  • Werkstuk door een scholier
  • 3e klas vwo | 484 woorden
  • 20 december 2007
  • 11 keer beoordeeld
Cijfer 8.2
11 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Levensvraag: paranormale dingen, bestaan ze of niet?

Paranormale dingen, iedereen heeft er wel eens van gehoord. Je hebt mensen die kunnen voorspellen wat er straks gebeurt, en het klopt ook nog. Die mensen hebben een speciale gave. Daar heb ik erg bewondering voor. Ook zijn er mensen die met dieren kunnen praten. Als dieren weggelopen zijn, kan hij/zij met de dieren praten en de eigenaar vertellen waar het dier is en om welke reden. (Helderhorend). Iedereen heeft er wel een andere mening over, maar ik denk dat het wel bestaat.

Je hebt ook mensen die kunnen genezen met behulp van paranormale genezing. Ze stralen dan genezende energie in het lichaam en vinden zo de blokkades. Degene die de energie ontvangt voelt een prettig, aanvoelende warmte.

Oftewel:
• Door magnetisering wordt de negatieve energie afgevoerd en positieve energie toegevoegd en de blokkades opgeheven.
• Het activeren/stimuleren van het zelfgenezend vermogen.
• Energiepunten activeren.
• Zenuwen die overprikkeld zijn worden genormaliseerd.
• Zenuwen die niet meer de prikkelgeleiding optimaal doorgeven worden geactiveerd.
Meestal helpt die genezende kracht erg goed.
Er was ook een vrouw en die kon al bijna 20 jaar niet goed meer bewegen met haar schouder, er was een blokkade in haar lichaam. Na vele therapieën te hebben gevolgd kwam ze uiteindelijk bij een paranormale genezer. En binnen enkele maanden kon ze weer bewegen met haar schouder. Dat is toch bijzonder?
Ook zou er een vlinder bestaan als teken voor de ziel. Ik heb het zelf nog nooit meegemaakt maar wel gehoord. Dat als je bij een overleden persoon bent geweest (bij het graf, of in gedachten) er van een overledene een groet komt, in de vorm van een vlinder. Of dat iemand van je familie of kennissen op het punt staat van overlijden, dat er een vlinder komt. Als je het teken van de vlinder niet volgt, dan ben je waarschijnlijk niet op tijd ter plaatse. Ja, iedereen heeft wel een 6de zintuig, dus het paranormale, maar niet iedereen kán het gebruiken. Sommigen komen er ook pas later achter dat ze over een speciale gave bezitten. Je kunt paranormaal zijn niet leren. Paranormaal is eigenlijk een versterking van je zintuigen. Dus
• helderhorend, geluiden kunnen opvangen die de normale mens niet hoort. Gedachtes kunnen ’’horen’’ dat is telepathie.

• helderziend, je kunt de toekomst voorspellen, (ook aura’s kunnen zien).
• helderruikend, kunnen ruiken van bijvoorbeeld: van ziektes, de geur van een overleden iemand enz.
• heldervoelend, je weet hoe iemand zich op een bepaald moment voelt.
• helderwetend, je kunt het antwoord weten, je krijgt dan een gevoel binnen en dan weet je dat iets klopt, dit kan in woorden of beelden zijn. Het is vrij zeldzaam.

Dus: paranormale dingen bestaan zeker omdat er paranormale genezers zijn die positieve resultaten bereikt hebben. Er zijn ook mensen die de toekomst kunnen voorspellen, wat ook inderdaad uitkomt. Diegene kan dus echt met zijn/haar paranormale gaven omgaan, en daarmee mensen helpen.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.