Bijsluiter

Beoordeling 5.8
Foto van een scholier
  • Werkstuk door een scholier
  • Klas onbekend | 847 woorden
  • 11 februari 2009
  • 6 keer beoordeeld
Cijfer 5.8
6 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Fix onze energie!

Studeer energie & techniek. Iedereen staat te springen om jou! We hebben namelijk veel technische toppers nodig die de energie van morgen fixen. Met een opleiding in energie & techniek ben je onmisbaar voor de toekomst. Check Power Up The Planet en ontdek welke opleiding het beste bij je past! 

Check Power Up The Planet!

hatedestroyer

Informatie voor de gebruiker
Lees deze bijsluiter eerst aandachtig door voordat u het product gaat gebruiken. Het bevat nuttige informatie. Ook als u hatedestroyer al eerder heeft gebruikt raden wij u aan om het nog eens door te lezen want er kunnen veranderingen zijn ingevoerd.

Waaruit zijn hatedestroyer tabletten samengesteld?
Hatedestroyer is samengesteld uit: aardbeizetmeel, chocolade extract, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat, wijn, ijssubstant, rozensap, glycerylpalmitostearaat.

In welke verpakking is hatedestroyer verkrijgbaar?
Hatedestroyer is verkrijgbaar in aparte zakjes van 22, 50 of 80 stuks per pakje.

Tot welke geneesmiddelengroep behoort hatedestroyer?
Hatedestroyer behoort tot de groep geneesmiddelen voor hartmedicaties.

Hatedestroyer tablet wordt in de handel gebracht door:
Madike producties

Voor inlichtingen en correspondentie
Madike producties
Postbus 36755
2399 FK Den Haag

Hoe werkt hatedestroyer?
Hatedestroyer bevat verschillende liefdes extracten waardoor uw hart woord verlicht en liefde makkelijker in- en uit laat.

Wanneer schrijft uw arts hatedestroyer voor?
Hatedestroyer wordt voor geschreven bij liefdesverdriet en wanneer de patiënt denkt nooit meer verliefd of geliefd te kunnen worden.

Wanneer mag u hatedestroyer niet gebruiken?
U mag hatedestroyer niet gebruiken als:
-U zwanger bent. Uw kind krijgt het medicijn dan ook binnen en zal een slecht liefdesleven krijgen.
-U jonger bent dan 8 jaar. Het is dan nog normaal dat uw liefdes leven nog raar loopt.
-Als u gevoelig bent van één van de ingrediënten.

Gebruik tijdens de zwangerschap
Het gebruik van hatedestroyer tijdens de zwangerschap wordt te allen tijde afgeraden omdat het medicijn het liefdes leven van het kind ernstig beschadigd. Dit geld alleen als u al zwanger bent. Gebruikt u het medicijn al en raakt daarna zwanger is er geen probleem.

Gebruik tijdens het geven van borstvoeding
Het gebruik van hatedestroyer tijdens de borstvoeding is mogelijk maar dan bent u wel verplicht om de pasgeborene babymelk te geven met één theelepel honing en één theelepel kaneel per 100 ml. Anders krijgt de pasgeborene later gehoor problemen.

Gebruik bij kinderen
Hatedestroyer mag niet gebruikt worden door kinderen onder de 8 jaar. Dat komt omdat het dan normaal is dat het kind nog een raar liefdesleven heeft en het tast het gehoor aan.

Invloed op de rijvaardigheid en de bekwaamheid om machines te bedienen
Er is nog niet bekend of hatedestroyer het autorijden of het bedienen van machines beïnvloed. Maar er zijn nog geen gevallen van gesignaleerd. Als u echter last krijgt van duizeligheid en/of wazig zien kunt u beter niet gaan autorijden.

Kunt u hatedestroyer in combinatie van andere geneesmiddelen gebruiken?
-Hatedestroyer mag niet tegelijker tijd met andere geneesmiddelen voor hartmedicaties worden gebruikt. Het zorgt dat de werking van beide medicijnen langer duurt en daarna tegelijker tijd is uitgewerkt.
-Als u aan de pil bent dan is de betrouwbaarheid lager.
-Dit medicijn mag niet worden gebruikt bij bloeddruk verhogende of verlagende medicijnen. Het zal het proces om draaien.

Speciale waarschuwingen
Wanneer er tijdens het gebruik van hatedestroyer misselijkheid, koorts en diarree tegelijkertijd plaats neemt moet u dat onmiddellijk bij de arts melden. Als u zwanger bent en toch hatedestroyer gebruikt bent u ook verplicht om dit onmiddellijk bij de arts te melden. Als u na één kwart van het proces nog geen veranderingen plaats vinden moet u ook contact opnemen met de arts.

Dosering
De dosering moet worden opgevolgd zoals is voorgeschreven door de arts. Het is belangrijk dat de voorgeschreven kuur in zijn geheel wordt afgemaakt, zelfs als de klacht al bijna helemaal is verminderd of zelfs al is verdwenen.
Voor iedereen is de dosering: voor een licht geval 22 dagen. Voor een medium geval 50 dagen. Of voor een zwaar geval 80 dagen.
Bij ziektes zijn er geen verschillen met de dosering.

Hoe moet u hatedestroyer innemen?
Er is één manier op de hatedestroyer tabletten in te nemen. Om alle tabletten zitten zakjes. En op die zakjes staan cijfers. Die cijfers zijn de volgorde waarin u de tabletten moet innemen. De tabletten worden ingeslikt op grote.

Eerst de kleinste met de kleinste dosis. Als laatste de grootste tablet met de grootste dosis. Na inname moet u tien minuten gaan zitten of liggen zodat de werking sneller gaat. U moet één vaste tijd nemen voor het innemen van de tablet.

Wat te doen bij overdosering
Als u een overdosis van hatedestroyer in heeft genomen moet u dit direct melden bij de arts. Dan kan de arts een pil geven die de overdosis terug draait.

Wat te doen bij vergeten van een dosis
De pil die is vergeten 24 uur na de normale tijd innemen. Dit moet wel gemeld worden bij de arts.

Stoppen tijdens de kuur?
Wanneer u stopt tijdens de kuur blijft het tot dan toe behaalde resultaat bestaan. Er zijn dan geen extra bijwerkingen.

Bijwerkingen
Bij de korte kuur zijn er geen bijwerkingen. Bij de medium kuur kunt u snel moe worden en lichte diarree krijgen. Bij de lange kuur kunt u snel moe worden, lichte diarree krijgen en u kunt `s avonds last krijgen van duizeligheid.

Hoe moet u hatedestroyer tablet bewaren en hoe lang zijn ze houdbaar?
U moet de hatedestroyer tabletten op kamertemperatuur (15-25˚C) bewaren, op een droge plek. De tabletten moeten in het zakje in de verpakking worden bewaard uit het bereik van kleine kinderen. De tabletten zijn zo lang als de kuur duurt houdbaar.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.