Sneakerpaleis (sneakershop)

Inleiding:
Sneakerpaleis is een Nederlandse webshop in sneakers (sportschoenen) en sportkleding. Sneakerpaleis is een bedrijf die in korte tijd wist zichzelf groot te maken. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een werkstuk over Sneakerpaleis te maken en het succes te achterhalen.

1. Waar handelt Sneakerpaleis in?
Sneakerpaleis verkoopt schoenen en kleding. Nike Air Max 90, Nike Air Max 1 en Nike Air Max BW (Nike Air Classic) zijn de hoofdproducten. Deze schoenen zijn de meest populaire schoenen van Nederland.

Verder heeft de sneakershop een aanbod aan andere Nike sneakers, Adidas schoenen, Lacoste schoenen, Air Jordan schoenen, New Balance sneakers en Australian gabber kleding.

2. Waar verkoopt het bedrijf haar producten?
Alle producten worden via de website www.sneakerpaleis.nl verkocht.

3. Waaraan heeft het bedrijf haar succes te danken?
Sneakerpaleis heeft een gat in de markt vervult. Namelijk dat zij exclusieve producten aanbieden via de website in grote aantallen. Deze exclusieve sneakers zijn vaak elders al uitverkocht.

Verder heeft de webshop de meeste van haar producten afgeprijsd en rekent deze in veel landen geen verzendkosten of een lage verzendkosten.

Ook staat het bedrijf erg hoog genoteerd op Google en heeft het een vertrouwelijke en professionele uitstraling. Regelmatig voert het bedrijf grote Facebook campagnes uit.

4. Hoe lang bestaat het bedrijf al?
Het bedrijf is opgericht in het jaar 2014. Hierdoor is het erg indrukwekkend dat het bedrijf in korte tijd zichzelf groot heeft weten te maken.

5. Wat zijn de verwachtingen voor in de toekomt?
Zoals Sneakerpaleis zelf aangeeft op haar blog, is het een snel groeiend bedrijf die meer producten willen aanbieden in de toekomst. Het bedrijf heeft geen winkels en hebben alleen een online webshop.

6. Wat is merkwaardig aan het bedrijf?
Buitenom dat deze bedrijf een webshop is, is het ook een blog. Hier worden nieuwsberichten weergegeven over verschillende zaken die te maken hebben met sneakers. Sneakerpaleis hoort thuis in het rijtje met de beste schoenenshops van de Benelux.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.