Heb jij stress over je studiekeuze? Of ben je er nog niet zo mee bezig? Laat het ons weten in het studiekeuze-onderzoek. Wij zijn benieuwd hoe we jou beter kunnen helpen!

 

Naar de vragenlijst

ADVERTENTIE
Open Avond = online ontdekken en ontmoeten

Bezoek onze Online Open Avond op woensdag 9 december dit jaar vanaf je bank! Ontdek bijzondere verhalen van onze studenten en docenten. Stel al je vragen én luister naar onze gezellige radioshow! Klaar voor een toekomst als student in het hbo?

Meld je dan nu aan!

Verslag Alice in wonderlandDe voorstelling heet Alice in Wonderland. Het is een musical. De schrijver is Coot van Doesburgh. De regisseur is John Yost. De componist is Ton Scherpenzeel. De Theatergroep heet Opus One. De hoofdrolspelers zijn Marjolein Teepen, Frans Schraven, Linda van Nimwegen,Steve Beirnaert en Roberto de Groot. Ik heb de voorstelling gezien in de Goudse Schouwburg, 27-02-05 , in de grote zaal.De voorstelling ging over Alice die op haar kamer zit en dan komt er een wit konijn uit haar bed en die achtervolgt ze dan. Dan komt ze allerlei vage mensen tegen zoals een Hoedemaker en de Hartenkoningin die heel graag iedereen een kopje kleiner wilt maken.De voorstelling heeft geen speciale bedoeling. Het is gewoon een sprookje.Als decor waren er een hele grote laptop allerlei boeken die op haar bureau stonden voordat ze in Wonderland aankwam. Dus in de gewone wereld. De acteurs hebben allerlei kostuums aan zoals een konijnenpak. De hoofdrolspeelster had normale kleding aan. De belichting was erg op vallend want met die laptop werd er met licht van alles op afgespeeld zoals een rozentuin waar Alice naartoe wilde.

De rol van de muziek speelde best een belangrijke rol in de musical. Omdat er natuurlijk ook in gezongen werd. Er waren wel speciale geluidseffecten onder andere als Alice in het beeldscherm wilde stappen om ergens naar toegaan maar dan hoorde je het geluid van de computer als je een foutmelding krijg.Ik vond het een leuke voorstelling. Het was een verouderd verhaal maar in een modern jasje gestoken. Het was een fantasierijke voorstelling. Het was geen ontroerende voorstelling. Het was een ongeloofwaardige voorstelling, het was natuurlijk een sprookje dus voor kleine kinderen was het misschien wel geloofwaardig.Als iemand advies zou vragen over deze voorstelling zou ik hem aanraden want ook al is het een sprookje het was hartstikke leuk.


REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.