Jongeren met messen

Er komen veel berichten in het nieuws over jongeren die betrokken zijn bij steekincidenten. Wat merken jullie van het messenbezit onder jongeren? Vul onze (anonieme) vragenlijst in! Duurt maar 2 minuten.


ADVERTENTIE

Als ik moet kiezen, dan ga ik het liefst:

                               Boekbespreking Bo:

1:Mijn boekbespreking gaat over het boek 100% zomerkriebels.

2: De schrijver van het boek is: Niki Smit. Niki Smit woont in Rotterdam en is geboren op 6 juni 1975. De ouders van Niki hebben haar vernoemd naar een Franse kunstenaar.

3: De uitgeverij: De uitgeverij is De Fontein.

4: De hoofdpersonen: De hoofdpersonen in dit boek zijn: Lot en Tara. Tara is de beste vriendin van Lot maar helaas is Tara naar Parijs verhuisd. En Lot woont gewoon in Nederland en moet dus helemaal alleen zonder haar beste vriendin Tara naar de middelbare school

5: Dit boek bestaat uit alleen maar e-mails. Omdat Lot en Tara beste vriendinnen zijn, en zo toch nog een beetje contact hebben via de mail. 

6: Het boek gaat eigenlijk over twee beste vriendinnen Lot en Tara. Maar Tara is helaas verhuisd naar Parijs. Daarom vertellen ze elkaar hun belevenissen via de mail. Maar als Tara verliefd word op de Franse Julien, is ze spontaan al haar versiertrucks vergeten.

7: Het verhaal speelt zich af in Nederland en in Parijs.

8:

 

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.