Lesuitval, een mondkapjesplicht, onzekerheid over de eindexamens... Wij zijn benieuwd hoe jij met de coronacrisis omgaat en wat jij vindt van de maatregelen. Doe mee met ons corona-onderzoek! 😷🦠🏫 We zoeken nog extra jongens!

Doe mee


ADVERTENTIE
Open Dag = online ontdekken en ontmoeten

Bezoek onze Online Open Dag dit jaar vanaf je bank! Ontdek bijzondere verhalen van onze studenten en docenten. Stel je vragen. Én luister naar onze gezellige radioshow! Klaar voor een toekomst als student in het hbo? 

Meld je dan nu aan!

Die Rorschach Runde

 

De Rorschach Runde is een cult ontstaan rond het jaar 1789 in een dorp in Zwitserland genaamd Simplon. Hier leefde een man genaamd Ralph Rorschach. Ralph was een schapen herder en bezat grote stukken land in de bergen.

Het verhaal gaat dat er op een dag een grote adelaar rondvloog. Maar deze vogel zag er niet uit zoals deze vogels er normaal gesproken uitzien. Hij was wat groter en leek wel goudgekleurd. Deze vogel landde naast Ralph op een paal en begon tegen hem te praten.

De vogel zei dat hij was gestuurd vanaf een andere plek, bijna een andere wereld. Hij kwam vanuit de wereld onder de aardkorst. Beter bekend van de Engelse benaming: The Hollow Earth.

Het volk dat daar leeft probeert contact te leggen met Ralph.

Hij was namelijk een speciaal soort, misschien wel rijn te noemen, mens. Hij zou in gevaar zijn omdat er anderen naar hem op zoek waren.

Het bericht was verzonden vanaf het onderaardse volk. Onder de aarde waren ze veilig voor deze mensen.

Ralph kreeg de opdracht om de andere mensen te vinden die net zoals hij over die speciale rijne geest beschikken. Dit soort mensen worden Imme genoemd.

Ralph Rorschach Richtte de Rorschach Runde op. Op een deel van zijn land in bij Simplon heeft hij een groot gebouw neergezet en op een verhoging staat een klein klooster voor zijn volgers.

Hij probeert met zijn volgers de poort naar het onderaardse te vinden zodat ze daar veilig kunnen zijn.

 

 

 

Het rijk binnen de aarde

 

De leden van de Rorschach Runde zijn op zoek naar het rijk dat zich onder de aardkorst verbergt. Misschien hebben jullie hier al wel eens van gehoord zoals door het boek “naar het middelpunt der aarde” van Jules Verne geschreven in 1864. Dit gaat over een avontuur naar de onderaardse wereld. Sommigen denken dan Jules Verne ook lid was van de Rorschach Runde maar dat is niet met zekerheid te zeggen. Ook in vele andere films/verhalen gaat het over wat er onder de aardkorst zit. Bij War of the Worlds word er een compleet nieuw bestaand opgericht onder de oppervlakte.

 

Deze wereld wordt gezien als het Walhalla of de Hemel door de leden van de Rorschach Runde. Ze denken dat er een poort naar deze wereld is bij de noord en zuidpool van de aarde. De reden dat deze poort nog nooit op satellietbeelden is te zien is omdat NASA de camera’s op zwart zet op het moment.

 

In 1918 is John Symmes van start gegaan met het organiseren van een expeditie naar de noordpool. Dit heeft hij gedaan in Amerika en de toenmalige President John Quincy Adams heeft hem daar in gesteund. Deze expeditie heeft nooit plaatsgevonden omdat Andrew Jackson tot president werd verkozen en dit plan niet wou steunen.

Er zijn nog vele expedities georganiseert waaronder in de jaren 80 waarbij er in Alaska op een privé weg uitkwamen waarna ze zijn omgekeerd.

 

De groepering geloofd dat er al vele mensen voor hun naar deze wereld zijn gereisd en dat er heel diep onder hun voeten een grote wereld is gebouwd. Ondanks dat de leden niet weten hoe ze er überhaupt komen zijn ze er al wel in geslaagd een kaart te maken. Hierop staan de steden aangegeven zoals de Hoofdstad Agartha.

 

 

 

 

Deze rariteit word door de leden van de Runde wel verklaar door middel van aardstalen. Dit zijn speciale stralen waarmee de mensen uit de binnenkant van de wereld met hun proberen communiceren. Er worden ook cursussen georganiseerd om dit onder de knie te krijgen. In New York word dit veel gedaan. En wanneer het mensen niet lukt om deze aardstralen te ontvangen word er gewoon beweert dat ze niet bij de “rijne” mensen horen.

 

(interessant weetje)

Over de holle aarde gaat zelfs het verhaal dat de Nazi’s er naar opzoek waren en dat Adolf Hitler in plaats van dat hij zichzelf van kant maakte in 1945 naar Agartha is gevlugd.

 

Inwijding

Zoals je kan verwachten was het erg lastig om je bij deze genootschap aan te sluiten. Er zijn lastige inwijdingsrituelen, er moeten vele vergaderingen plaatsvinden en het duurt vaak vele maanden voordat je iets te weten komt. Ook is het afgeven van je bloed een gevraagd iets als je je wilt aansluiten. Dit is allemaal om te kijken of je een Imme geest hebt.

Een van de belangerijkste dingen voor het lidmaatschap is het doen van donaties aan de Runde voor onderzoek naar de wereld onder de aarde en andere Imme mensen.

 

 

 

Gebruiken (wat doet de hedendaagse Rorschach Runde)

Opkomsten of diensten worden op de vroege zondag morgen gehouden. Vaak al rond vijf uur. Deze tijd is vermoedelijk ingevoerd zodat de leden zich ongezien naar hun kerk, de Prueff genaamd, konden gaan. Dit natuurlijk omdat ze geloven dat hun Imme soort word opgejaagd.

 

De Rorschach Runde bestaat tegenwoordig uit twee groepen mensen: de Chueche en de Grüüsch.

De meeste leden die tegenwoordig bij de Rorschach Runde horen behoren tot de Chueche. Dit is een niet zo intensieve afdeling van de vereniging. Bij de opkomsten van de club in hun vestigingen op word er vaak niet meer dan gepraat. De Prueff van deze groep is vaak een heel erg chic en duur bekleed gebouw. Hun geloof in het verhaal van Runde is niet heel erg sterk en zij denken niet dan ze worden opgejaad. Hun superieuriteitsgevoel is echter wel sterk aanwezig en zij zijn er ook zeker van dat ze in het onderaardse hoofdstad Agartha hun paradijs zullen gaan vinden.

De presentatie gaat verder na deze boodschap.

Verder lezen

De meeste leden die tegenwoordig bij de Rorschach Runde horen behoren tot de Chueche. Dit is een niet zo intensieve afdeling van de vereniging. Bij de opkomsten van de club in hun vestigingen op word er vaak niet meer dan gepraat. De Prueff van deze groep is vaak een heel erg chic en duur bekleed gebouw. Hun geloof in het verhaal van Runde is niet heel erg sterk en zij denken niet dan ze worden opgejaad. Hun superieuriteitsgevoel is echter wel sterk aanwezig en zij zijn er ook zeker van dat ze in het onderaardse hoofdstad Agartha hun paradijs zullen gaan vinden.

 

De Grüüsch kant van de Runde is een sterk trouwe kant aan de geschriften van Ralph Rorschach. Er worden vele pogingen gedaan om het onderaards paradijs te vinden en de leden betalen daar ook vors voor. Ze worden erg opgejaagd met angst dat er op hun gejaagd word. Zo erg zelfs dat 11 leden van de Runde in het jaar 1997 een kaping hebben geprobeerd op een vliegtuig om er mee op Antarctica naar de poort te zoeken. Helaas is het vliegtuig door gebrek aan brandstof in zee neergestord.

 

 

Rein/rijd = imm/imme

 

Koreshan Unity

 

 

 

Dit is een cult. Ontstaan is zwitserland.

Het verhaal gaat dat rond 1853 in Simplon. Ralph Rorschach

 

Paul zegt dat grote adelaar naar hem toe is gegaan en hem de waarheid heeft verteld. (adelaar beeld).

 

Werd verteld dat aarde zich bevind in soort aquarium/glazen bol. Ze zijn onderdeel van een experiment. Er zijn op deze wereld nu 7 miljard mensen en maar 10 miljoen echte mensen. Deze worden onderzocht hoe ze reageren.

Ze zijn door andere mensen die buiten deze bol leven eringestopt, Jaaren geleden. Dit als onderzoek naar hun eigen geschiedenis. Door te kijken hoe hun leven en geloof bijvoorbeeld verzinnen.

 

De adelaar was een postbode. Deze is gesimuleerd door mensen van buiten die dit idee the cru vonden. De aderaal noemde zichzelf quintuss

 

Diepere leden van de Rorschach Runden denken niet dat hun in de eerste generatie nep werelden zitten. Sommigen denken dat ook Quintuss in zo’n soort simulatie zit. Misschien zijn wij dus wer de 7e generatie van proefkonijnen.

 

De originele Zwitserse stroming zegt dat wij op een echte wereld zitten . gemaakt door hogere wezens/variaties van onszelf. Hier om gebestudeerd te worden. De andere mensen om ons heen (en sommigen dieren) worden gesimuleerd door hun. Ze zijn gevoelig voor bepaalde golven die worden uitgestraald door machines uit de bovenwereld.

Anderen denken dat onze “geest” enkel word gesimuleerd. Dat we in een viruele wereld zitten

 

 

Toen Ralph deze wijsheid medegedeeld kreeg heeft hij in Simplon een klooster gebouwd, met daarnaast een barak. Hier wou hij de echte mensen trainen om zich een te kunnen verzetten tegen de simulaties.

In het klooster legende hij de wijsheid uit aan zijn studenten. Er is een zware inlijfingscurcus, want alleen echten mensen en geen simulaties mogen in de cult.

 

Simulaties zijn vatbaar voor radiostralingen.

 

De ideale plek waar Ralph en zijn volgelingen kunnen zitten is ondergronds. In het bijzondere rijk aan de binnenkant van de aarde.

 

 

 

 

Zelf willen de rorschach runde zo snel mogelijk ook zo’n simulatie creeren. Zodats ze kunnen bekijken hoe de toekomst van hun in de simulatie word.

 

 

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.