Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Kunstautobiografie

Beoordeling 4.7
Foto van een scholier
  • Kunstautobiografie door een scholier
  • 4e klas vwo | 747 woorden
  • 21 augustus 2008
  • 14 keer beoordeeld
Cijfer 4.7
14 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu
KUNSTAUTOBIOGRAFIE CKV

Dans/ballet :
Verschillende producties van SSO, o.a. de Teletijdmachine & Zwanengrease. Ook heb ik veel producties van dans/theaterschool Balance’th gezien, (o.a. Julius, Terra Digitalia en de Prins & de Trollenvanger) in die 3 producties heb ik zelf ook meegedanst, zelf heb ik ook optredens gedaan in o.a. het Zuidplein Theater, Six Flags en voor Mercedes, ik ben naar een streetdancewedstrijd in Veenendaal geweest en ga dit jaar een repetitie van het Scapino Ballet bijwonen.

Ik dans zelf al 8 jaar en doe jazz, klassiek & streetdance. Op het moment vind ik streetdance het leukst en de streetdancewedstrijd die ik heb gezien vond ik ook helemaal leuk! Maar ik heb ook veel zin om de repetitie van het Scapino Ballet bij te wonen, want zelf dans ik ook op spitzen.


Toneel/theater :
Verschillende producties van Jeugdtheater Hofplein (o.a. Alleen op de Wereld) theatershow Sjakie & de Chocoladefabriek, Theatergroep Oost, diverse voorstellingen in Schouwburg Rotterdam, straattheater Rotterdam.En nog meer dingen waar ik de naam niet meer van weet. Ik kan me daar niet zoveel meer van herinneren.

Musea :
Anne Frank – huis in Amsterdam, Nemo in Amsterdam, Naturalis in Leiden, Maritiem museum in Rotterdam, Naturadocet in Denekamp, Openlucht museum Arnhem, museum voor Land – en Volkenkunde in Rotterdam, Archeon Alphen a/d Rijn, Heilige Landstichting in gemeente Groesbeek, Museumdorp in Orvelte, Herinneringscentrum Westerbork.
Zelf vond ik het Maritiem Museum niet zoveel aan en Naturalis ook niet. Nemo vond ik wel heel erg leuk , maar toen was ik jonger. Nu vind ik dat ook niet leuk meer. Herinneringscentrum Westerbork en het Anne Frank – huis hebben de meeste indruk op me gemaakt.

Popmuziek :
Funpop 2006 in Arcen, veel concerten van Aukje & Marieke van Ginneken (o.a. Marieke in Time Out Gemert, , Anastacia in Ahoy, TMF Awards in Ahoy en 29 september naar een concert van Maria Mena in Tivoli, Utrecht. Op 13 oktober 2006 ga ik weer naar de TMF Awards in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Op het moment vind ik de muziek van Maria Mena erg mooi. Zij is een Noorse zangeres en heeft al veel cd’s gemaakt, maar in Nederland is ze nog niet zo bekend.

Musical :
Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?, The Lion King 3x (waarvan 1 keer in Londen), Mamma Mia!, De Kleine Zeemeermin, Crazy For You, 6x Beauty & the Beast, Annie, Jesus Christ Superstar en 8x de Wonderlijke Eftelingshow. Musical Awards Gala 2006 in Ahoy.1 oktober ga ik naar Cats en 12 november naar The Wiz. Sinds 2 jaar vind ik musicals heel erg leuk. Ik ga zo vaak mogelijk, en met mijn CJP – pas kan ik voor de helft van het geld. Mijn favoriete musical is Beauty & the Beast.

Klassieke muziek :
Open dag van de Doelen in Rotterdam, Raadhuis Klassiek, Hoeksche Waard Philharmonisch Orkest.(daarmee heb ik zelf ook concerten gedaan)


Architectuur :
Le Facteur Cheval (Palais Ideal), de Eiffeltoren, de Notre Dam. Ik heb Londen, Venetië & Parijs bezocht en daar veel gebouwen gezien. Ook ben ik (samen met u) in de kubuswoningen in Rotterdam geweest. Als laatste ben ik naar het Palais Ideal geweest en dat vond ik erg mooi, bijzonder en knap gemaakt.

Vakantie :
Veel grotten (o.a. in de Dordogne & België) , kastelen in het Loire – gebied en nog veel meer wat ik me niet kan herinneren.

Film :
Imax theater, Omniversum en verschillende films in de bioscoop. De laatste film waar ik heen ben geweest is de dansfilm Step Up, en die vond ik superleuk.In het Omniversum vond ik de film ook heel mooi, omdat het net leek of je er echt zelf inzat.

Schoolvoorstellingen :
musical Flash Back in groep 8, choreografie voor Chicago hier op de RSG.

Schilderijen :
expositie Ton Schulten in Ootmarsum. Ik vond het wel mooi, maar schilderijen interesseren me eigenlijk niet heel erg.

Beeldhouwkunst
: beelden in Oud-Beijerland tijdens de culturele wandeling.

veel matig weinig Geen belangstelling
dans / ballet x
Toneel x
Cabaret x
Opera/operette x
Musical x
Schilderijen x

Beeldhouwkunst x
Popmuziek x
Klassieke muziek x
Videokunst x
Architectuur x
Film x
Mode x
Toegepaste kunst x

Waar houd je op dit moment het meest van en waarom?

Op dit moment houd ik het meest van musical. Vooral de musical Beauty & the Beast vind ik erg mooi. Ik vind de combinatie van zang, dans en theater helemaal leuk.

Waar zou je wel meer van willen weten en waarom?

Ik zou wel meer willen weten van cabaret. Ik heb nu een paar voorstellingen op tv gezien en zou heel graag een keer zelf naar een voorstelling gaan.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.