ADVERTENTIE
Hoe neem je netjes ontslag bij je bijbaantje?

Je vindt je bijbaantje niet meer leuk of je hebt iets anders gevonden, maar hoe neem je dan netjes ontslag? Je leest alle tips over het nemen van ontslag op Youngpwr.nl, het nieuwe platform met alle informatie over werken en starten met ondernemen.

Check de tips van Youngpwr!

Deze opdracht was een opdracht die me heel erg aansprak. Ik heb hem individueel gedaan, want dat mocht. Ik heb deze opdracht gekozen omdat ik het heel erg leuk vind om dingen op het internet te zoeken. Voor deze opdracht is het eigenlijk niet noodzakelijk dat je internet gebruikt, want veel van de organisaties kom je wel tegen.

Ik heb de volgende gevonden:WWF

Dit is een natuurorganisatie die zich voornamelijk richt op de dieren. Zij proberen door middel van donateuren genoeg geld bij elkaar te krijgen om dieren die in gevaar zijn te beschermen. Soms gaat het om bedreigde diersoorten maar soms niet. Bedreigde diersoorten zijn wel de hoofdzaak.WNF (Wereld Natuur Fonds)

Dit is de Nederlandse afdeling van het WWF. Zij houden zich dan ook met hetzelfde bezig, maar er komt ook bij dat ze ook de dieren in Nederland speciale aandacht schenken.

Stichting Natuurmonumenten

Dit is een organisatie die zich bezig houdt met het Natuurbehoud in Nederland. Zij zijn dus een natuurorganisatie. Zij houden zich vooral bezig met de natuurgebieden die er in Nederland zijn. Deze organisatie wil met behulp van donateuren gebieden opkopen zodat ze die gebieden kunnen beschermen. Ze letten daarbij ook op de dieren die er in dat gebied leven.Greenpeace

Deze organisatie bestaat uit milieuactivisten. Dus is het wel duidelijk dat het een milieuorganisatie is. Deze organisatie houdt zich bezig met de mensen en bedrijven die niet goed omgaan met het milieu. Soms ketenen ze zich vast totdat hun doel bereikt is. Ook hebben ze een schip. daarmee houden ze de zee in de gaten op illegale losingen van afval dat de zee en dus het milieu vervuild.Stichting Aap

Dit is ook een natuurorganisatie in Nederland. Zij houden zich vooral bzig met dieren die illegaal Nederland worden binnengesmokkeld. Ze krijgen dieren van de douane. Meestal zijn ze er niet echt goed aan toe en worden ze in het centrum waar de stichting is gevestigd verzorgt en klaargemaakt om na een tijdje weer vrij gelaten te worden.Zeehondencreche Pieterburen

Dit is eigenlijk ook een natuurorganisatie, omdat zij zich bezighouden met zieke of gewonde zeehonden. Zij worden daar verzorgd tot ze weer zelfstandig kunnen leven. Daarna worden ze weer vrijgelaten in de natuur. De mensen in Pieterburen hopen dan dar ze zich zullen redden.Milieudefensie

Deze organisatie komt op voor mens en milieu. Het is een milieuorganisatie. Zij houden ook in de gaten of mensen het milieu schoonhouden, maar verder houden ze zich ook bezig met de geluidsoverlast van Schiphol. Zij beginnen zich nu ook bezig te houden met meer internationale problemen, omdat de milieuproblemen zich steeds meer uitbreiden over de wereld.

Friends of the Earth

Dit is ook een milieuorganisatie. Deze houdt zich met hetzelfde bezig als de rest. de milieudefensie is aangesloten bij deze organisatie. Het verschil is alleen dat deze organisatie zich internationaal bezig houdt met het milieu.
REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

M.

M.

wat een marcgezeik

2 jaar geleden