Over zo'n 2 maanden zijn er Tweede Kamerverkiezingen. Ben jij hier mee bezig of juist helemaal niet? Laat het ons weten en doe mee aan ons onderzoek (circa 5 min + kans op Bol.com tegoed!)

Meedoen

Voedseltekort

Beoordeling 3.3
Foto van een scholier
  • Keuzeopdracht door een scholier
  • Klas onbekend | 256 woorden
  • 21 mei 2001
  • 79 keer beoordeeld
Cijfer 3.3
79 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ANW
ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Beste regering,

Zoals jullie weten groeit de bevolking zeer snel, te snel naar mijn mening daarom ook deze brief.

Ik heb geconstateerd dat de laatste tijd de bevolking om de 25 jaar verdubbeld, dit is misschien allemaal wel goed en aardig maar dat betekend ook dat er meer voedsel moet worden geproduceerd.

Ik heb dit alles in een grafiek verwerkt en daarin valt te zien dat we binnen de korste keren een voedselgebrek hebben. Dit moment geef ik aan met punt X.

Ik beweer dat als er een voedseltekort is er oorlogen zullen uitbreken voor voedsel, ook zou de mensheid zo verslapt raken door het voedsel gebrek dat er allerlei ziekten zullen uitbreken.

Zo is al in Ierland in 1845 een vreselijke epidimie uitgebroken die aan meer dan een miljoen Ieren het leven heeft gekost. Ook emigreerde een aantal mensen naar de Verenigde Staten.

Ik wil voorkomen dat hier precies hetzelfde gebeurt als in Ierland een eeuw geleden het geval was.

Wat te doen?

Ik denk dat je gewoon een geboortebeperking in moet stellen zodat de bevolking niet meer zo snel stijgt, ook zouden er meer mensen boer moeten worden zodat als er een hongersnood uitbreekt er genoeg mensen zijn die het beroep boer kunnen uitoefenen. En er veel voedsel kan worden verbouwd.

Conclusie

Ik heb mijn maatregelen al aangekondigd en daarom denk ik dat er binnen nu en tien jaar een drastische maatregel moet worden in gevoerd zodat onze nakomelingen ook van een mooie wereld gebruik kunnen maken en kunnen genieten van al het moois op aarde.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.