Dure Ruimtevaart

Beoordeling 5.9
Foto van een scholier
  • Keuzeopdracht door een scholier
  • 3e klas vwo | 171 woorden
  • 9 juni 2001
  • 103 keer beoordeeld
Cijfer 5.9
103 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ANW
Onderwerpen

ADVERTENTIE
Fix onze energie!

Studeer energie & techniek. Iedereen staat te springen om jou! We hebben namelijk veel technische toppers nodig die de energie van morgen fixen. Met een opleiding in energie & techniek ben je onmisbaar voor de toekomst. Check Power Up The Planet en ontdek welke opleiding het beste bij je past! 

Check Power Up The Planet!

Dure Ruimtevaart Is de ruimtevaart belangrijk genoeg om er zoveel miljarden aan te besteden?

Argumenten tegen: 1. Het geld kan ook voor de verbetering van de economie gebruikt worden. 2. En het kan voor de armoedebestrijding gebruikt worden. 3. Het maakt naar verloop van tijd erg veel rotzooi in de ruimte. 4. Als het fout gaat kost dit miljoenen, en het levert niks op.

Argumenten voor: 1. Vooruitgang, we komen steeds verder door de besteding van geld aan de ruimtevaart. 2. Door bepaalde soorten satellieten wordt veel geld verdient, bijvoorbeeld door tv-satellieten. 3. Het zorgt voor werkgelegenheid, veel mensen krijgen een baan door de ruimtevaart, er zijn erg veel banen beschikbaar in de ruimtevaart. 4. We krijgen veel kennis over het heelal en ons bestaan, en andere sterren en planeten.

Wij zijn na discussie van mening dat het goed is om geld in de ruimtevaart te steken, omdat het erg belangrijk is voor de vooruitgang. Het is ook economisch erg belangrijk, kijk maar naar de vele satellieten. Punt 1,2 en 4 voor de ruimtevaart zijn het belangrijkst geweest in deze besluitvorming.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.