Havisten uit de bovenbouw gezocht! Vul deze korte vragenlijst over jouw studiekeuze in en maak kans op een Bol.com bon t.w.v. 15 euro.

Doe mee


   Filmverslag Wolf

De film begon met dat Maijd en Adil een scooter uit aan het zoeken waren om te stelen. Toen kwamen er twee dronken mensen aangelopen. Toen hun weg gingen bestolen ze de scooterzaak.

 De film ging over een jongen genaamd Majid. Hij werkte bij een bloemenbedrijf maar omdat dat niet echt goed verdient steelt hij, samen met een groep vrienden. Waar onderling strijd is om een meisje genaamd Tessa maar ook tussen twee groepen mensen mensen zoals de turken en de marokkanen. Hij zit op kickboxen. Als hij iemand ontmoet die hem kan helpen trainen wordt hij ontdekt. Hij word steeds beter en kan meedoen met grote wedstrijden. Maar hij blijft nog steeds stelen uiteindelijk gaat hij meedoen met een grote wedstrijd tegen hele goede kickboxers daar wint hij zijn vader is trots op hem maar vòòr de wedstrijd werd hij bedreigd. Toen de wedstrijd af was gelopen is hij vermoord.

 Ik vond het goed dat er werd laten zien wat er kan gebeuren als je in een crimineel circuit terecht komt. 

 Ik vond het slecht dat de film in zwart wit was ik vond dit erg vervelend omdat je het niet gewend bent.

 De hoofdpersoon Maijd probeert het beste te doen voor iedereen maar dat lukt niet altijd. Als hij aan het vechten is vergeet hij alles en voelt niks meer. Maar als hij thuis bij zijn familie is of bij Tessa is het een hele lieve jongen.

 De hoofdpersoon ontwikkelt zich niet erg veel volgens mijn alleen word hij beter in vechten. 

 Ik zou de film in kleur hebben gedaan als ik de film had gemaakt. Ik zelf stoor me namelijk heel erg aan het zwart wit beeld je kan iemands gevoel minder goed zien en ik ben het niet gewend.

 Er was niet echt een ontknoping alleen dat hij op het einde samen met zijn vrienden een busje met geld overviel en dat hij meedoet aan een grote wedstrijd.

 Ik denk dat de film zich afspeelt in de tijd van nu en een paar jaar geleden criminaliteit komt veel voor en ook komt het vaak voor dat verschillenden groepen buitenlanders ruzie krijgen.

 e film speelt zich af op diverse plaatsen in het ziekenhuis waar zijn broer overleden is, in Turkije toen hij mee was met een turk die hem hielp met kickboxen, bij hem thuis, in de kickboksschool / de plaats waar gevecht werd en op straat bij zijn vrienden waar ze aan het hangen waren.

 Ik vond het spannendste moment dat Majid in elkaar geslagen werd, het zag er niet echt leuk uit en ik vond het sneu voor hem.

 Ik vond het over het algemeen wel een goede film maar hij was wel hard. Op het eerste oog zou ik de film niet zelf uit hebben gekozen maar uiteindelijk viel hij mee. Alleen vond ik het wel jammer dat het in zwart wit was en ik stoorde me erg aan de hele harde geluiden die in de film voorkwamen. Ik zou de film op zich wel aanraden als een spannende film, maar zelf hoef ik de film niet nog een keer te bekijken.

 Ik heb geleerd dat kickboxen erg gevaarlijk kan zijn en dat als je een maal met criminele dingen bezig ben het moeilijk is om er weer uit te komen.

 

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.