Bovenbouwers gezocht!

Ben je bezig met je studiekeuze en doe je havo of vwo? Doe mee aan dit onderzoek over een Nederlandse universiteit. Vul de vragenlijst in en maak kans op één van de Bol.com bonnen!

Doe mee!

The Day After Tomorrow (2004)

Beoordeling 5.9
Foto van een scholier
  • Filmverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 513 woorden
  • 11 juli 2007
  • 9 keer beoordeeld
Cijfer 5.9
9 keer beoordeeld

Film
Taal
Nederlands
Vak
CKV

The day after tomorrow In het begin is er een klimatoloog genaamd: Jack Hall bezig met een onderzoek hij voorspeld dat er een grote klimaatsverandering
Zal gebeuren door het broeikas effect. Alleen hij weet niet wanneer het gaat gebeuren. De mensen geloven hem niet ze zijn tegen hem ze vinden de politiek belangrijker. Sam de zoon van Jack gaat met school naar New York, Als hij er aan komt is er al gauw verandering in het klimaat er is een gigantische regenval. Op dat moment vallen er op een gegeven moment gigantisch hagelstenen uit ten grote van voetballen. In Las Angeles gieren en grote tornado’s. Een stuk of 5 vernielen de hele stad. Jack heeft dus blijkbaar toch gelijk de ijstijd is er niet in een paar 100 jaar nee in een paar weken. In New York begint het steeds harder te regenen er ontstaan een grote overstroming iedereen rent voor zijn leven. Sam en zijn vrienden schuilen in de openbare bibliotheek, Sam probeert zijn vader de bellen, als ze in gesprek zijn moeten ze snel bellen want het water peil stijgt snel. Jack (zijn vader) zegt dat die koste wat het kost binnen moet blijven en zich warm zien te houden. Ineens komt er een onbekend Russisch schip de straten op varen. Op dat moment wordt het steeds kouder. De mensen besluiten de straten op te gaan en naar het zuiden te trekken Sam probeert ze tegen te houden omdat ze dood zullen vriezen maar dat werkt niet. Sam blijft achter met zijn vrienden, een zwerver en zijn hond, en 2 van de bibliotheek. Ze houden zich warm om boeken van de bibliotheek in de openhaard te gooien Jack wil Sam gaan redden uit New York 2 collega’s besluiten met hem mee te gaan. Het wordt steeds kouder op de wereld een satelliet ziet geen land meer en er zijn 3 heli’s neer gestort in het oog van de storm omdat ze bevroren. Als Jack naar New York loopt lopen ze op een winkelcentrum op de ramen omdat ze dat niet door hebben door de sneeuw, ineens breekt een raam 1 van zijn collega’s valt naar beneden dood op de grond. Een klasgenoot van Sam raakt gewond ze moeten een medicijn hebben om haar te redden ze gaan op het Russische schip om medicijnen te vinden het lukt ze alleen er lopen wolven op schip. 1 klasgenoot wordt in zijn been gebeten maar overleeft het wel ze geven haar de medicijn. Jack is in New York alleen gebeurt er iets vreemds, de wind waait niet meer en hij hoort een gek geluid, alles bevriest hij moet zo snel mogelijk een kelder in om vuur te maken hij overleeft het oog van de storm. Als ze uit het oog zijn houdt de storm al bijna op, hij gaat naar de openbare bibliotheek en vind daar Sam en de rest levend. De storm is vertrokken net zo snel als die kwam. Op het laatste houd een president een preek, hij zegt dat ze zuiniger met het klimaat moeten om gaan en niet alle energie bronnen moeten uitputten.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "The Day After Tomorrow (2004)"