Klachtenbrief

Beoordeling 5.5
Foto van een scholier
  • Brief door een scholier
  • 5e klas havo | 181 woorden
  • 24 januari 2002
  • 311 keer beoordeeld
Cijfer 5.5
311 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
Onderwerpen

ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Germaan B.V. Walhallapark 43
1594 UX NIJKERK

Heerenveen, 18 september 2001

Betreft: Kapotte trommelremmen.

Geachte directie

Zes maanden geleden heb ik een nieuwe fiets van uw merk “Germaan” gekocht bij de firma “Rijwielhandel Flamingo”. Helaas ben ik niet helemaal tevreden over. Ik heb namelijk al driemaal mijn trommelremmen moeten laten maken of vervangen. Aangezien de garantietermijn van zes maanden is verstreken, wil de firma niet opnieuw mijn trommelremmen repareren. Zij hebben mij aangeraden een brief naar u te schrijven.

Ik wil u verzoeken mijn trommelremmen te vergoeden of te repareren. De redenen die ik hiervoor aan wil voeren zijn: - Ik heb een fiets van F 2.000,- aangeschaft en heb hem binnen 6 maanden drie keer voor reparatie moeten wegbrengen, dus heb ik er weinig plezier van gehad. -Vanwege het slecht functioneren van de trommelremmen heb ik mij en medeweggebruikers in gevaar gebracht. -Ik heb taxikosten moeten maken om op plaats van bestemming te komen. Mag ik van u verwachten aan mijn verzoek tot vervanging of reparatie te voldoen? Ik zou u zeer erkentelijk zijn.

Ik hoop spoedig van u te horen.

Met vriendelijke groeten,

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.