Bovenbouwers gezocht!

Ben je bezig met je studiekeuze en doe je havo of vwo? Doe mee aan dit onderzoek over een Nederlandse universiteit. Vul de vragenlijst in en maak kans op één van de Bol.com bonnen!

Doe mee!

Dagtocht naar Disneyland Parijs

Beoordeling 3.7
Foto van een scholier
  • Brief door een scholier
  • 4e klas havo | 202 woorden
  • 15 februari 2002
  • 171 keer beoordeeld
Cijfer 3.7
171 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
Methode

Extra opdracht 23, Methode Atlantis

15 februari ’02

Aan de leerlingen van havo 4,

Zoals jullie weten zijn wij een dagtocht naar Disneyland Parijs aan het organiseren voor de hele klas. Wij hebben informatie voor jullie opgezocht, zodat jullie kunnen beslissen of je meegaat of niet.

We hebben gekozen om met de bus te gaan, dit is namelijk makkelijker aangezien iedereen dan met één vervoer middel gaat en niet met losse auto’s. En het is veel goedkoper dan met het vliegtuig. De kosten voor het vervoer inclusief de entree zijn € 55,81 per persoon, daar komt nog €1,72 per persoon bij voor de reisverzekering. We vertrekken 's ochtends vroeg ( tijden zijn nog niet precies bekend) en komen 's avonds laat pas weer terug.

Als tweede mogelijkheid hebben we gekozen voor Warner Brothers Movie World in Duitsland. Dit is namelijk goedkoper (€ 39,93) en ook dichterbij. Daardoor hoef je minder lang in de bus te zitten en heb je ook meer tijd in het park. Vooral omdat Piet niet te lang weg mag blijven en ook niet meer dan € 45,- mag uit geven, lijkt deze tweede mogelijkheid ons het beste.

We willen graag binnen een week van jullie horen of jullie meegaan en waar jullie graag heen willen.

Met vriendelijke groet,


REACTIES

I.

I.

leuk! joe are goet

20 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.