Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Waanzinnig verliefd door Bobje Goudsmit

Beoordeling 5.2
Foto van een scholier
Boekcover Waanzinnig verliefd
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 2e klas vwo | 445 woorden
  • 13 mei 2008
  • 8 keer beoordeeld
Cijfer 5.2
8 keer beoordeeld

Boekcover Waanzinnig verliefd
Shadow
Waanzinnig verliefd door Bobje Goudsmit
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Waanzinnig verliefd

Florien zit in de 4e van en vwo en wordt waanzinnig verliefd op een jongen die Renko heet. Haar beste vriendin Kim kent die jongen en probeert Florien duidelijk te maken dat de jongen niet deugt.
Renko vraagt Florien een keer uit, maar ze mag maar een keer in de maand weg van haar ouders, met een smoes gaat ze toch uit. Ze staat heel lang op Renko te wachten, maar hij komt niet opdagen.
De volgende dag komt ze Renko tegen in het speeltuintje in de buurt waar ze woont. Ze staan wat te praten en opeens zoenen ze elkaar. Samen spreken ze af om elke avond om 8 uur in het speeltuintje te zijn.

Die vrijdag vraagt Renko haar weer mee uit. Florien gaat weer met een smoes stiekem naar buiten. Maar elke keer als ze samen uit gaan hangen er een hele groep meiden om Renko. Renko geeft daar niet om, maar Florien vindt het helemaal niet leuk. Een vriend van Renko, Walter vangt Florien elke keer op als Renko dronken is en met andere meiden loopt te flirten.
De avond daarna moet Florien een avondje oppassen bij de buren. Iemand belde aan en opeens stond Renko daar. Hij liep gewoon naar binnen. Bram het buurjongetje waar ze op moest passen was ziek en moest daarom in bed. Maar toen ze boven waren trok Renko haar in de kamer van de buurman en buurvrouw. Florien wist niet wat er gebeurde. Renko wilde met haar vrijen. Florien was erop tegen maar liet zich toch meesleuren. De buurman en buurvrouw kwamen veel vroeger thuis dan verwacht. Ze vonden Florien en Renko in hun kamer en Bram schreeuwend van de pijn in zijn bedje. Nu had Renko het bijbaantje van Florien verknoeid, want ze mag een tijdje niet meer komen oppassen. Op school merkte Florien al een tijdje dat Willemijn zat te flirten met Renko, maar ze besteedde daar verder geen aandacht aan, maar toen ze zag dat hij ook met haar stond te zoenen was voor Florien de maat vol. Ze belde Renko op en ze zei dat hij snel naar het speeltuintje moest komen. Toen Renko en Florien elkaar weer in het speeltuintje ontmoeten had Florien al heel goed lopen nadenken wat ze ging zeggen. Maar Renko zegt dat zij niet meteen moet denken dat hij alleen van haar is naar een keer vrijen; hij wil vrijheid. Florien staar daar verbaast van te kijken, dit had ze namelijk niet verwacht! Na lang praten zegt Florien dat ze het met hem wil uitmaken maar dat ze wel vrienden met hem zou willen blijven. Renko stemt daar in mee en rijdt op zijn brommer weg…

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Waanzinnig verliefd door Bobje Goudsmit"