Gezocht: VWO'ers uit de 4e/5e met N&T of interesse in techniek. Doe mee aan een online community over een nieuwe studie en verdien een cadeaubon van 50 euro!

Meedoen

Verminkt door Augusta Verburg

Beoordeling 6.6
Foto van een scholier
  • Boekverslag door een scholier
  • 4e klas vmbo | 252 woorden
  • 5 december 2010
  • 29 keer beoordeeld
  • Cijfer 6.6
  • 29 keer beoordeeld

Boek
Auteur
Genre
Taal
Nederlands
Vak
Eerste uitgave
2008
Pagina's
176
Geschikt voor
onderbouw vmbo/havo/vwo
Punten
2 uit 5
Oorspronkelijke taal
Nederlands
Onderwerpen

Boekcover Verminkt
Shadow
Verminkt door Augusta Verburg
Shadow
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

Samenvatting


Chantal is nog steeds verliefd op drummer Bart. Hij speelt in de schoolband en heeft een relatie met Myrthe zij zit ook in de schoolband en zingt prachtig! De schoolband heeft een saxofonist nodig en Chantal wil graag in de band, dus neemt ze les bij Barry. Ze laat haar saxofoon kunsten horen aan Didier hij vindt haar erg goed maar Bart moet beslissen of ze in de band mag. Bart wil dit niet, maar Chantal vertelt dat ze iemand kent die saxofoon speelt en dat is dan ook hun enige optie. Chantal vraagt aan Barry of hij voor één keer wil meespelen in de band na veel zeuren doet Barry dit wel.
Myrthe wil graag de showbizz in en schrijft zich in bij Idols en komt makkelijk door de rondes heen. Chantal is stinkend jaloers op Myrthe maar helpt haar wel met haar make-up als ze voor de band gaan optreden. Voor een belangrijk optreden mag Chantal als uitzondering mee om de make-up en haar van Myrthe te doen. Na het optreden vroeg Myrthe om een vuurtje voor haar sigaret Chantal bood haar een kaars aan, maar één van Myrthe’s hairextensinons vat vlam en is helemaal verminkt. Chantal voelt zich schuldig maar Barry helpt haar. Ze krijgt een interview met Cosmogirl! en staat erg in de belangstelling. Chantal en Bart hebben goed gepraat en hebben geen ruzie meer met elkaar. Zelf komt Chantal op het geweldige idee om dark concerts te organiseren zodat Myrthe zich niet hoef te schamen.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

B.

B.

Andere samenvatting beter aan te raden

4 jaar geleden

Andere verslagen van "Verminkt door Augusta Verburg"