Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Timboektoe rocks! door Carry Slee

Beoordeling 7.3
Foto van een scholier
Boekcover Timboektoe rocks!
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 2e klas havo/vwo | 313 woorden
  • 3 januari 2014
  • 7 keer beoordeeld
Cijfer 7.3
7 keer beoordeeld

Boekcover Timboektoe rocks!
Shadow
Timboektoe rocks! door Carry Slee
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Boekverslag Timboektoe rocks, Carry Slee                                 

De vader en moeder van Kars en Isa zijn de baas van Timboektoe, een camping in Frankrijk. Er komen elk jaar vrienden van Isa en Kars op de camping. Dit jaar zijn er bijvoorbeeld Edgar, Simone, Birgit en Nona. Een jaar eerder (in het boek 100% Timboektoe ) had Brian een grot ondekt. Die grot wordt deze vakantie geopend met een feestje.

Alain (een Franse jongen) had verkering met Sophie (een mesije uit Frankrijk), maar het ging uit. Edgar vindt Sophie ook leuk, ze krijgen verkering. Ze gaan naar een geheim plekje in het bos en daar gaan ze zoenen. Maar ze hebben niet in de gaten dat Alain hen volgt. Alain slaat Edgar in elkaar (hij was bijna dood).

Simone (die is ook op vakantie op de camping) vindt Kars leuk maar die heeft verkering met Annabel. Simone gaat proberen ze uit elkaar te halen. Ze verzint leugens en daardoor gaat het uit tussen Annabel en Kars. Maar later gaat het weer aan. Kars en Annabel gaan naar Love Island (een eiland op de camping). Maar Kars ruikt brand, de kantine staat in brand. Hij dacht dat hij het had gedaan omdat hij lampenolie had gemorst. Maar het was een fles benzine die naar binnen werd gegooid. Het bleek de vriend van Alain te zijn. De kantine is helemaal afgebrand en het feest lijkt niet door te kunnen gaan.

Maar de tante van Nona heeft een tv-programma, S.O.S. Nederland. De tante heeft de kantine vernieuwd en zelfs een zwembad gebouwd.

Er kwam ook een bekende band optreden bij de opening van de grot en de nieuwe camping, dus toen kwam alles toch nog goed.

REACTIES

L.

L.

birgit en simone zijn juist helemaal geen vriendinnen van kars

5 jaar geleden

C.

C.

Ergens in de tekst staat mesije ?

5 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Timboektoe rocks! door Carry Slee"