Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Mzzlmeiden door Marion van de Coolwijk

Beoordeling 5.3
Foto van een scholier
Boekcover Mzzlmeiden
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 2e klas havo | 244 woorden
  • 27 mei 2008
  • 15 keer beoordeeld
Cijfer 5.3
15 keer beoordeeld

Boekcover Mzzlmeiden
Shadow
Mzzlmeiden door Marion van de Coolwijk
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
MZZLmeiden

De drieling Joan, Hanna en Tanja zijn vanaf hun geboorten in een weeshuis geboren. Joan en Hanna zijn geadopteerd maar Tanja bleef er nog steeds achter. Ze weten niks van elkaar af, sterker nog: ze weten niets van elkaars bestaan. Tot dat ze net voor hun 16e verjaardag een brief van de notaris krijgen. De 3 meiden zijn totaal verschillend maar toch krijgen ze te horen dat ze drieling zijn. Hun moeder blijkt gestorven te zijn tijdens een auto ongeluk en hun vader weet niets van hun bestaan. Ze krijgen van de notaris een brief die hun moeder had geschreven vlak voor ze overleed met daarin informatie over hun vader, ook krijgen ze alledrie een ketting met een papegaai erop. Ze hebben veel meningsverschillen maar toch kunnen ze goed met elkaar overweg. Dan besluiten ze om hun vader te zoeken, ze denken al snel dat een bekende zanger uit de band 'the jeans' hun vader is. Ze besluiten om naar het concert van the jeans te gaan. Tanja springt op het podium en raakt zo in contact met de zanger, na het concert mogen ze met hem praten en zo blijkt al snel dat hij hun vader is. Hij noemt zichzelf parrot vandaar dat ze een ketting van een papegaai kregen. Hij is achteraf erg blij met de drieling en ze besluiten om de volgende keer elkaar beter te leren kennen. Hoe de meiden met alle aandacht omgaan kun je lezen in het volgende boek.

REACTIES

J.

J.

Heb je ook van boek : mzzlmeiden verliefd?

12 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Mzzlmeiden door Marion van de Coolwijk"