Lesuitval, een mondkapjesplicht, onzekerheid over de eindexamens... Wij zijn benieuwd hoe jij met de coronacrisis omgaat en wat jij vindt van de maatregelen. Doe mee met ons corona-onderzoek! 😷🦠🏫 We zoeken nog extra jongens!

Doe mee


ADVERTENTIE
1500 euro winnen met je pws of sectorwerkstuk?

Check de online masterclasses van het Rijksmuseum waarin experts hun kennis en tips delen, zodat jij tot een goed onderwerp komt. En wist je dat je mee kunt doen aan de Rijksmuseum Junior Fellowship wedstrijd? Je maakt dan met jouw pws of sectorwerkstuk kans op 1500 euro en een traineeship!

MZZLmeiden
De drieling Joan, Hanna en Tanja zijn vanaf hun geboorten in een weeshuis geboren. Joan en Hanna zijn geadopteerd maar Tanja bleef er nog steeds achter. Ze weten niks van elkaar af, sterker nog: ze weten niets van elkaars bestaan. Tot dat ze net voor hun 16e verjaardag een brief van de notaris krijgen. De 3 meiden zijn totaal verschillend maar toch krijgen ze te horen dat ze drieling zijn. Hun moeder blijkt gestorven te zijn tijdens een auto ongeluk en hun vader weet niets van hun bestaan. Ze krijgen van de notaris een brief die hun moeder had geschreven vlak voor ze overleed met daarin informatie over hun vader, ook krijgen ze alledrie een ketting met een papegaai erop. Ze hebben veel meningsverschillen maar toch kunnen ze goed met elkaar overweg. Dan besluiten ze om hun vader te zoeken, ze denken al snel dat een bekende zanger uit de band 'the jeans' hun vader is. Ze besluiten om naar het concert van the jeans te gaan. Tanja springt op het podium en raakt zo in contact met de zanger, na het concert mogen ze met hem praten en zo blijkt al snel dat hij hun vader is. Hij noemt zichzelf parrot vandaar dat ze een ketting van een papegaai kregen. Hij is achteraf erg blij met de drieling en ze besluiten om de volgende keer elkaar beter te leren kennen. Hoe de meiden met alle aandacht omgaan kun je lezen in het volgende boek.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

J.

J.

Heb je ook van boek : mzzlmeiden verliefd?

8 jaar geleden