Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Iris door Caja Cazemier

Beoordeling 4.5
Foto van een scholier
Boekcover Iris
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 3e klas havo | 177 woorden
  • 20 februari 2001
  • 163 keer beoordeeld
Cijfer 4.5
163 keer beoordeeld

Boekcover Iris
Shadow
Iris door Caja Cazemier
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Iris is 16 jaar. Haar moeder heeft samen met haar nieuwe vriend (Gijs) een tweeling gekregen. Alle aandacht gaat naar de baby's. Iris loopt weg naar haar beste vriendin, en logeert daar een paar dagen. Ze gaat naar een hulpverlener (Jeanette) en die zorgt dat ze in een pleeggezin komt. Soms komt haar vriend Bart langs. Iris wil niet bij hem en zijn moeder komen wonen, want die bemoeien zich teveel met haar. Iris gaat een weekje in proef in een leefgroephuis. Ze vindt het leuk en besluit daar te gaan wonen. Eenmaal daar valt het tegen. Ze kan zich moeilijk aanpassen aan de regels en ze maakt ruzie met de andere jongeren die daar zitten.Op school gaat het ook slecht. Op een avond valt Ilona (=medebewoonster) heel erg uit tegen Iris. Iris is van plan haar leven te verbeteren. Er komt een nieuwe bewonen in huis. Thijs heet hij. Ze krijgt goed contact met hem,hij komt elke avond wel even langs en op een avond zoenen ze met elkaar. Ze maakt het uit met Bart.

REACTIES

B.

B.

hoi,
bedankt voor de samenvatting een beetje klein maar welbeter als niets stuur jee een berichtje terug daaaggg

23 jaar geleden

V.

V.

hoi, ik vind je boekverslag niet zo mooi het heeft geen goed einde ikd acht laat ik maar eerlijk mijn mening geven

groetjes verschuur

23 jaar geleden

A.

A.

heel erg slecht

21 jaar geleden

E.

E.

nou ja zeg, ik zou een 1 geven voor zoon flut boekverslag. Wat? boekverslag? het is veel erger, gewoon een notitieblaadje met krabbeltjes...

21 jaar geleden

I.

I.

dat is wel heeeeel weinig he!!!!!!

20 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Iris door Caja Cazemier"