Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Hoe overleef ik met/zonder vrienden? door Francine Oomen

Beoordeling 5.6
Foto van een scholier
Boekcover Hoe overleef ik met/zonder vrienden?
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 1e klas vmbo | 207 woorden
  • 9 oktober 2010
  • 12 keer beoordeeld
Cijfer 5.6
12 keer beoordeeld

Boekcover Hoe overleef ik met/zonder vrienden?
Shadow
Hoe overleef ik met/zonder vrienden? door Francine Oomen
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

1.Beschrijf met maximaal 50 woorden waar het boek over gaat.
Het verhaal over Rosa. Ze geeeft veel om haar vrienden en famillie.Met haar moeder heeft ze vaak problemen ,omdat haar moeder vaak niet luistert naar haar. Dat haar vriendje niet naar Amsterdam komt studeren .Dat vindt Rosa natuurlijk vervelend.Daarom gaat ze met haar vriendinnen en vriend op vakantie naar de Wadden eiland.

2.Noem drie beoordelingswoorden die volgens jou bij het boek passen en leg bij elk woord in minimaal 40 woorden uit waarom je het zo goed bij het boek vindt passen. Hierbij moet je natuurlijk verwijzen naar passages of gebeurtenissen in het boek.
Herkenbaar = Het verhaal is herkenbaar aan sommige stukjes . Over de relatie van een moeder en dochter het is heel toepasselijk , want dat gebeurt in het echt ook soms . En over vrienden en vriendinnen is ook heel herkenbaar .

Werkelijk = Het verhaal kan echt gebeurd zijn , want er zijn dingen die echt zijn . Maar ik denk dat de meeste dingen echt gebeurt zijn en sommige dingen zijn onwerkelijk .

Leerzaam = Er zijn stukjes die heel leerzaam zijn . Maar er zijn ook stukjes die tips geven , met bijvoorbeeld hoe je met vrienden omgaat .

3.Wie is de hoofdpersoon?
Rosa is de hoofdpersoon is een meisje met veel vrienden


 


REACTIES

D.

D.

te gek man

13 jaar geleden

N.

N.

leuk boekverslag je had zeker een tien gehad voor deze boekverslag

13 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Hoe overleef ik met/zonder vrienden? door Francine Oomen"