ADVERTENTIE
Luisterboeken: de makkelijke optie? Lars is niet echt een fan van lezen. Daarom gaat hij op zoek naar de beste manieren om door zijn leeslijst heen te komen. Red je het met alleen maar samenvattingen, of is een e-reader of luisterboek een betere optie? Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Storytel.

Probeer 30 dagen gratis

1.Beschrijf met maximaal 50 woorden waar het boek over gaat.
Het verhaal over Rosa. Ze geeeft veel om haar vrienden en famillie.Met haar moeder heeft ze vaak problemen ,omdat haar moeder vaak niet luistert naar haar. Dat haar vriendje niet naar Amsterdam komt studeren .Dat vindt Rosa natuurlijk vervelend.Daarom gaat ze met haar vriendinnen en vriend op vakantie naar de Wadden eiland.
2.Noem drie beoordelingswoorden die volgens jou bij het boek passen en leg bij elk woord in minimaal 40 woorden uit waarom je het zo goed bij het boek vindt passen. Hierbij moet je natuurlijk verwijzen naar passages of gebeurtenissen in het boek.
Herkenbaar = Het verhaal is herkenbaar aan sommige stukjes . Over de relatie van een moeder en dochter het is heel toepasselijk , want dat gebeurt in het echt ook soms . En over vrienden en vriendinnen is ook heel herkenbaar .
Werkelijk = Het verhaal kan echt gebeurd zijn , want er zijn dingen die echt zijn . Maar ik denk dat de meeste dingen echt gebeurt zijn en sommige dingen zijn onwerkelijk .
Leerzaam = Er zijn stukjes die heel leerzaam zijn . Maar er zijn ook stukjes die tips geven , met bijvoorbeeld hoe je met vrienden omgaat .
3.Wie is de hoofdpersoon?
Rosa is de hoofdpersoon is een meisje met veel vrienden

 


REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Luxshanaa

Luxshanaa

leuk boekverslag je had zeker een tien gehad voor deze boekverslag

8 jaar geleden

Antwoorden

gast

gast

Luxshanaa

Luxshanaa

te gek man

8 jaar geleden

Antwoorden

gast

gast